2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 94 پست
زیاد بین ما دخالت نمیکنه ولی امشب خودش دلش به حال من سوخت که چقدر همه جا رو بهم ریختن

اگه همسرت پشتته بهش بگو اون اینو به مادرش بگه.اگه نه جلوی مهمونا خیلی جدی بهش بگو تو کمدم چیزای شخصی دارم دوست ندارم کسی ببینه بعدا حالا تلفنی یا همونجا به مهمونات توضیح بده ،این کارش خیلی زشته یعنی که چی .من همیشه میگم مقابل مادرشوهرت باید سکوت کرد ولی این یکی رو باید نشوند سرجاش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شاید تازه عروسن میخاد جهازشو نشون فامیل بده

چرا این رسم غلط که فامیل باید ببینن ما چه جهازی داریم از سر ما ایرانیا بیرون نمیره 

خب یه مردم چه ربطی داره تو چی داری دقیقا همین این کار ها باعث چشم و هم چشمی تو فامیلا شده  

اونوقت اون دختری که پدرش نداره جهیزیه خوب بده به دخترش سرشکسته بشه و دلش بشکنه چی 

نه بابا جوونه ولی خیلی خیلی لجبازه به لجبازی توی فامیل معروفه

پس بهتره شوهرت یه تذکربده حتما وقتی دیدتت مرتب میکردی خودش یه فکردی بحال مادرش بکنه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
خب چه اشکالی داره یکی داره ذوق میکنه همه زنا علاقه دارن ب این چیزا

همه ی زنها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 🙄🙄🤐🤐🤐

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

درب اتاقها راقفل کن

یه بار این کارو کردم جلوی همه بلند گفتن فلانی بیا درو باز کن به خواهرم نشون بدم ، منم ترسیدم بگم نه بعد مهمون ناراحت بشه با خودش بگه لابد نمی‌خواسته من ببینم 

خب شاید تازه عروسن میخاد جهازشو نشون فامیل بده

نه عزیزم همچین چیزی نیست در کل ریشه کارش زشته جسارت نباشه اما این واقعا توجیح مسخره ایه مگه خود صاحبخونه دست نداره یا مغز نداره بخواد چیزی و نشون بده؟ این حال و احوال در کمد و کابینت و باز کردن و وانمود کردن به اینه که من مدیریت میکنم همه و همه چی زیر سلطه کنه اینجام خونه منه بخدا قشنگ به قصد آزار این کارو میکنن من میدونم به کجا می‌کشه دیگه این کاراشون مادرشوهر خودم همینطوری بود دقیقا همین شرایط و هم داشتیم به جایی رسیده بود که می‌گفت این و بفروش این و بنداز بره این بده اونو بخر برو سرکار بعد از شوهرم کار میکشید خونه نیاد دو ماه درگیر بازسازی خونه این شد پول نداد دم عید دریغ از هزارتومان بقران قسم نشستیم خونه یعنی فقط یه آدم مریض اینطوریه و واقعا به ذاتم قسم جز محبت هیچ کاری نکردم و اینجوری رفتار کرد و .... اصلا اینجور آدما درستشون غلطه عزیزم تو خوب مطلقم باشی براشون نمیفهمن بخدا

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

نه عزیزم همچین چیزی نیست در کل ریشه کارش زشته جسارت نباشه اما این واقعا توجیح مسخره ایه مگه خود صاحب ...

وای دقیقا ... بعضی وقتا در کابینت ها رو باز میکنه ظرفا رو جا به جا میکنه ، میگه اینجوری بهتره بعد اگه من اعتراض کنم میگه تو وسواسی هستی 🤦‍♀️