2777
2789
عنوان

بچه ها گوشت گاو خیلی ضرر داره❓من عاشقشم ولی میگن سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه سردیشو میگم

واقعا چرا اینقدر سرد بودن رو قول کردن  نمی‌فهمم 

نمیشه از صبح تا شب فقط گرم و معتدل خورد   میدونی چقدر خوراکی باید اینجوری گذاشت کنار !   همه چی بخور به اندازه

نهایت  یکم زیره  زعفرون  دارچین  بهش اضافه میکنی دیگه

نه شمالیا و خارجیا اکثرا گاو میخورن من خودم گوسفند دوسدارم گوشت گاو برام خیلی سفته

ایندفعه که گرفتیم عالی بود از گوسفند بهتر 

اصلا سفت نبود من با زودپز پختم

😆😆😆
ایندفعه که گرفتیم عالی بود از گوسفند بهتر اصلا سفت نبود من با زودپز پختم

ما هردفعه شمال رستوران رفتیم گفتن گوشت گاو هست ولی خب من کلا مزه شو دوسندارم 

ولی خارجیام گوساله میخورن مشکلی نداره 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
واقعا چرا اینقدر سرد بودن رو قول کردن نمی‌فهمم نمیشه از صبح تا شب فقط گرم و معتدل خورد میدونی چقد ...

اره بخدا بیشتر چیزا سرده حالا هی به من استرس میدن سردیجات خوب نیست بیشتر غذاهامون سرده منم نمیدونم دیگه چیکار کنم ادویه های گرم میزنم مثل فلفل سیاه و دارچین و اینچیزا

😆😆😆
اره بخدا بیشتر چیزا سرده حالا هی به من استرس میدن سردیجات خوب نیست بیشتر غذاهامون سرده منم نمیدونم د ...

مشکل از زیاد خوردنه  نه سرد بودن  طرف هفته ای ۴ روز گوشت کوساله میخوره میخواد نقرس نگیره