2777
2789
عنوان

میخوام مادرشوهرمو بیارم پیش خودم☺️😷

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 45 پست
خدا خیرت بدهالتماس دعا

فداتشم عزیزدلم ❤️ ❤️ ❤️ ♥️ 😍 انشاالله هرچی از خدا میخوای بهترینش رو بهت هدیه بده 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه خوب که قدرشناسی

هیچوقت خوبی هاشو فراموش نمیکنم سنش هم بالاس میترسم خدایی نکرده دیر بشه برای جبران🥲❤️ 

لطفا برای محمدصادق دعا کنید . بیماری لاعلاج داره.

خدا رو به حق آیه های قرآن قسم میدم هرچی زودتر حال محمد صادق رو خوب کنه و بیماریش مثل یه معجزه از بین بره انشاالله 

آفرین که قدر خوبی رو میدونید وحتی دنبال جبران هستین... اونم تو زمونه ای که همه از هم طلبکارن...

انشالله خدا بهتون قوت وسلامتی بده...

وهمیشه خیر این خوبی که میکنید بلاگردونتون باشه♥️

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

اره هم منو هم شوهرمو دوس داره چطور

مادر منم فقط عاشق پسره. 

خیلی تبعیض شدیدی بین پسر و دختر گذاشته 

زورش اومد به من جهاز بده. ولی برای برادرم ماشین و خونه و مغازه خریدن.  هر چی میخواست براش میخرید. موبایل اپل و کامپیوتر و همه چی 

برادرم عروسی مفصل داشت. 

ولی من جشن نداشتم. جهاز دست دوم از سمساری و خونه های مردم برام گرفت. 

مادرم میگه دختر شوهر کنه میشه دختر مردم. 

خیلی دلم را شکسته. 

بچه زاییدم تنها بودم. مادرم محل نداد. 

برادرم که عروسی کرد. مادرم هر روز براشون نهار می‌برد. تا یکسال.. بعدش هم برادرم و زنش همیشه هر وقت دلشون خواست شام خونه مادرم بودند. 

مادرم مریض باشه. اصلا نمیخوام برم بهش توجه کنم. ازش بدم میاد. 

چون مادرم میگه بچه فقط پسر خوبه. 

من دختر دارم. مادرم اصلا دوست نداره دخترم بره خونش. 

یه پسره را آورده خونشون میگه این پسرمه. 

آفرین که قدر خوبی رو میدونید وحتی دنبال جبران هستین... اونم تو زمونه ای که همه از هم طلبکارن...انشال ...

قربونت برم مهربونم 🤗 🥰 😘 ❤️ 🥰 دورت بگردم که انقد قشنگ حرف میزنی آخه انرژی مثبت ❤️❤️❤️❤️❤️

قربونت برم مهربونم 🤗 🥰 😘 ❤️ 🥰 دورت بگردم که انقد قشنگ حرف میزنی آخه انرژی مثبت ❤️❤️❤️❤️❤️

خدانکنه عزیزم..دعام از ته دل بود🌹🫂

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

مادر منم فقط عاشق پسره. خیلی تبعیض شدیدی بین پسر و دختر گذاشته زورش اومد به من جهاز بده. ولی برای بر ...

ای خدا 😔😔😔😔😔😔 الهی 🥺

خیلی بده تا این حد فرق گذاشتن آخه 

نه خدایی مادرشوهر من اینجوری نیست با دخترش هرچی برا ما کردی برای دخترش هم کرده حتی بیشتر اما اون بی چشم و روعه و هیچی جلو چشمش نیست عین گربه میمونه 

ریدم تو معرفت اون دخترش فقط چجور دلش میاد عجوزه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

خدانکنه عزیزم..دعام از ته دل بود🌹🫂

یه دنیا ازت ممنونم♥️👩‍❤️‍👩 انشاالله خدا بهترین ها رو نصیب زندگیت کنه