2777
2789
عنوان

بدنم از فشار روحی داره میلرزه توروخدا یه لحظه بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه کم کم در شرفش باش

هرکسی علایق خودشو داره

ولی اگه هدفت برای بچه دار شدنه حداقل ۳۰سالگی باید ازدواج کنی و تا ۳۵سالگی باردار بشی

وگرنه بعدش تفاوت سنیتم با بچت خیلی زیاد میشه

البته میگم هرکسی علایق خودشو داره و قابل احترامه

ولی خب ترشیده نیستی به دل نگیر هرکسی ازدواج میکنه فکر میکنه سفینه فضایی تور کرده تو فامیل ماهم زیادن ازاین بیشعورا😂🤦‍♀️

متاهل🩷🍃                                                               

والا چی بگمم

من یه سال ازت کوچیکترم تا حالا به ازدواج فکرم نکردم که تو برای ۲۶ عزا گرفتی

آدمای اطرافت سمی اند و نظر چهارتا پسر مشنگ اصلا اهمیتی نداره کلا.....

ولی اگه دلت ازدواج میخواد از ته ته قلبم امیدوارم چنان ازدواجی به زودی قسمتت بشه که خودت هم باورت نشه و خوشبخت ترین بشی مهربون♥♥♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

عع 😂😂😂 ببخشین🙏🫂🩷

😁🤭

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
چیشدهععع

با کاربر maryami بودم، عکسی که اول تاپیک فرستاد با عکس پروفایلم یکیه 😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇