2777
2789
عنوان

بدنم از فشار روحی داره میلرزه توروخدا یه لحظه بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی درکت میکنم

ولی خب اصلا عجله نکن واسه شوهر چون ممکنه با کسی ازدواج کنی ک روزی هزار بار دعا میکنی ای کاش مجرد بودم 

بخدا تو متاهلی هیچ خبری نیس جز دردسر 

حالا همون عقد نامزدی یه سال اول ازدواج خوشی بعدش متوجه میشی چ خریتی کردی 

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
توفامیللمون همه اینشکلن خدا از اولم برام نساخت

ناشکری نکن، این که فامیلتون اونجوری بوده اصلا دلیل نمیشه تو هم این فکرو کنی، اتفاقا ازدواج از سن تو زودتر اشتباه، آدم نمی تونه چشماشو خوب باز کنه، بعدشم ازدواج کاپ قهرمانی نیست که! والا اینورم خبری نیست!

خاله من پارسال۴۲ سالش بود ازدواج کرد مثل شما هم خود خوری نمیکرد میگفت هر وقت خدا بخواد میشه.

منم ۴۰ سالمه اکثر دوستان دوران دبیرستان و دانشگاهم هنوز مجردن اونا غصه متاهلی منو میخورن والا بخدا بقرآن من غصه مجردیشونو

والا چی بگمممن یه سال ازت کوچیکترم تا حالا به ازدواج فکرم نکردم که تو برای ۲۶ عزا گرفتیآدمای اطرافت ...

صبرم لبریز شده از بس تیکه میندازن دارم نابود میشم اخ خدا کجای زندگیمی چرا منو نگا نمیکنی😭😭😭

طبیعیه اما باید این رو درک کنی که اونا خودشون قربانی فرهنگ غلطی هستن، تو باید به خودت بیای نذاری تو ...

اسم کاربریتون رو دوست داشتم

معنیش رو هم میدونید یا همینجوری گذاشتین

کاربری دوستم فعلا دست منه
صبرم لبریز شده از بس تیکه میندازن دارم نابود میشم اخ خدا کجای زندگیمی چرا منو نگا نمیکنی😭😭😭

آخه چرا تیکه والا اونو مرض دارن .ازدواج هم کنی مطمعن باش باز تیکه کنایه جدید پیدا میکنن.

بالاخره ازدواج قسمته یکی یکم‌زودتر یکی دیرتر.

غصه نخور عزیزم ♥مهم اینه در نهایت ازدواج خوب باشه زمانش مهم نی.

الهی بهترینا نصیبت بشه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

خوشبحالت که مجردی از مجردی و تنها بودن و اربابه خودت بودن لذت ببر 28 سالمه پشیمونم از اینکه چرا اصلا ...

دورو بریام همه خوشبختن شوهراشون بهترین زندگیو واسشون مهیا کردن خدا براشون ساخته من از اول زیر فحشو مشت پدرم بودم الانم تنهام تااخر عمرم قراره این مصیبتا تمومی نداشته باشه من دیگه بریدمد😭😭😭😭😭😭

دورو بریام همه خوشبختن شوهراشون بهترین زندگیو واسشون مهیا کردن خدا براشون ساخته من از اول زیر فحشو م ...

عزیزم فکرهای مثبت بکن 

بگو من مطمعنم که همسری خیلی خوب نصیبم میشه 

خدایا ازت ممنونم بابت آینده درخشانی که واسم چیدی