دیشب رفتیم بیرون با فامیلا همه ازدواج کرده بودن حتی دخترای سن پایین تر یکی ک قبلن رفیقم بود از وقتی ازدواج کرده اصن بهم محل نمیده حس میکنم همه نگاها روم سنگینه نفسم بالا نمیاد هیچ وقت فک نمیکردم تو26سال به چشم پیر دختر نگام کنن جدیدا خیلیا وقتی میفهمن سنمو و میفهمن ک ازدواج نکردم شوک میشن یا میگن اوه یا میگن وقته ازدواجته چرا ازدواج نمیکنی...چن تا پسرهم تومجازی بهم گفتن رودست مونده وترشیده..... از وقتی برگشتم انقد فشار روحی رومه سرم داره سیاهی میره من یه مهره سوخته شدم دعا کنید خدا مرگمو زود تر برسونه راحت شم دیگه نمیتونم دووم بیارم زیر این فشار😭😭😭😭😭😭😭😭
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ناشکری نکن، این که فامیلتون اونجوری بوده اصلا دلیل نمیشه تو هم این فکرو کنی، اتفاقا ازدواج از سن تو زودتر اشتباه، آدم نمی تونه چشماشو خوب باز کنه، بعدشم ازدواج کاپ قهرمانی نیست که! والا اینورم خبری نیست!
خوشبحالت که مجردی از مجردی و تنها بودن و اربابه خودت بودن لذت ببر 28 سالمه پشیمونم از اینکه چرا اصلا ...
دورو بریام همه خوشبختن شوهراشون بهترین زندگیو واسشون مهیا کردن خدا براشون ساخته من از اول زیر فحشو مشت پدرم بودم الانم تنهام تااخر عمرم قراره این مصیبتا تمومی نداشته باشه من دیگه بریدمد😭😭😭😭😭😭