2777
2789
عنوان

لطفا بچه هاتونو باکسی تنها نذارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 120 پست
یعنی بزارم برن تو خیابون؟

نه ولی روزی یه ساعت میتونن برن تو کوچه بازی کنند تو هم حواست بهشون باشه

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون بیرون پر از ادما مریضه و منی که تو بچگی بهم تعرض شد خوب درک میکنم که چرا بعضیا حساسن و باید از ی ...

نمیشه که بچه همش تو خونه باشه مگه رباته

خب میتونه حواسش بهش باشه

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
نه ولی روزی یه ساعت میتونن برن تو کوچه بازی کنند تو هم حواست بهشون باشه

آره اونطور میبرمشون ولی بیشتر و بدون حضور من نه 

گروه روبیکا لطفا عضو شید و بمونید کم کم نفرات بیشتر میشن🩷  https://rubika.ir/joing/HFBAGACF0WADJMGMWRDRJEAWJTJRLBTG

بله منم همین نظر رو دارم

نمیدونم عزیزم منکه نمیتونم شما شاید بزاری بچت تو خیابون بره بازی یا باهمسایها یا دوچرخه سواری خیابونا رو دور بزنه ولی من نمیتونم

گروه روبیکا لطفا عضو شید و بمونید کم کم نفرات بیشتر میشن🩷  https://rubika.ir/joing/HFBAGACF0WADJMGMWRDRJEAWJTJRLBTG

آره اونطور میبرمشون ولی بیشتر و بدون حضور من نه

اونطوری هم مستقل شدن در اینده براشون سخت میشه تا کی میخوای باهاشون جایی بری؟

دائم از دور حواست بهش باشه ولی قدم به قدم باهاش جایی نرو

نمیدونم عزیزم منکه نمیتونم شما شاید بزاری بچت تو خیابون بره بازی یا باهمسایها یا دوچرخه سواری خیابون ...

بچه گناه داره بزار اجتماعی بشه زیر نظرش داشته باش ولی محدودش نکن گلم

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
عزیزدلم قطعا ترومای سختیه که ترس توی موقعیت های مختلف زندگیت هویدا می شه...اما شما الان 25 سالته و خ ...

چقدر قشنگ

من یه بار تو بچگی عموی خودم

یه بارم ۲۸ سالگی عموی شوهرم😭😭😭

جای دستهاشون رو هنوز رو تنم حس میکنم😭

چجور؟

سوالت مسخرسا یعنی چی داره میگه دیگه بازش نکنید بابا چیز خوبی نبوده بخاد تعریف کنه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

به نظرم پدر یا مادر باید بیرن شهربازی جاهای تفریحی تا تو کوچه باشن

بنظرم باید بچه یکم احساس استقلال کنه و برای خودش چند تا دوست پیدا کنه

اونطوری هم مستقل شدن در اینده براشون سخت میشه تا کی میخوای باهاشون جایی بری؟دائم از دور حواست بهش با ...

من خودم مامانم خیلی حواسش بهم بود قدم به قدم ولی الان من یه ادم مستقل و متاهلم توروخدا بذارید والدین اگاه باشن از خطرات اجتماعی من کم ادم ندیدم دورو ورم که اینجور اسیب دیدن

بچه گناه داره بزار اجتماعی بشه زیر نظرش داشته باش ولی محدودش نکن گلم

شما اجازه میدی بچت بره تو خیابون چند ساعت بازی کنه و بعد خودش برگرده؟