2777
2789
عنوان

لطفا بچه هاتونو باکسی تنها نذارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2243 بازدید | 120 پست

بچه ها واقعا ببخشید این سوالو میپرسم اما همیشه گوشه ذهنم هست

اینایی که میگن تو بچگی بهشون تعرض شده یعنی دخول یا چیزای دیگه؟مثل چی؟هیچوقت نفهمیدم

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزدلم قطعا ترومای سختیه که ترس توی موقعیت های مختلف زندگیت هویدا می شه...اما شما الان 25 سالته و خ ...

عزیز دلم مرسی از حرفا قشنگت و آگاهیت منم پشت سر گذاشتم تقریبا و مامانم خیلی حساس بود که منو جایی نذاره ولی خب این اتفاق جوری پیش اومد که من پول برده بودم که خوردش کنه واسم و اون گولم زد 😔

همیشه دلم میخواست برم تو کوچه بازی کنم با همسایه هامون خوشحالم که مامانم نمیزاشت..

منم بچهام همش بهونه گیری و گریه میکنن دلم میسوزه ولی نمیتونم ولشون کنم تو خیابون😢

گروه روبیکا لطفا عضو شید و بمونید کم کم نفرات بیشتر میشن🩷  https://rubika.ir/joing/HFBAGACF0WADJMGMWRDRJEAWJTJRLBTG

برا منم بارها پیش اومده الان نمیزارم بچهام تو خیابون بازی کنن در هروز قفله

تبریک میگم شما دارید یه فرد افسرده منزوی تحویل جامعه میدید 

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
بچه ها واقعا ببخشید این سوالو میپرسم اما همیشه گوشه ذهنم هستاینایی که میگن تو بچگی بهشون تعرض شده یع ...

تعرض یعنی تعدی حدودشو رعایت نکرده و لمس و اینها

تجاوزم که دیگه مشخصه

گروه روبیکا لطفا عضو شید و بمونید کم کم نفرات بیشتر میشن🩷  https://rubika.ir/joing/HFBAGACF0WADJMGMWRDRJEAWJTJRLBTG

منم بچهام همش بهونه گیری و گریه میکنن دلم میسوزه ولی نمیتونم ولشون کنم تو خیابون😢

بعده ها میفهمن از. چی جلوگیری میکردی الان اوضاع بدتر شده سعی کن تو خونه سرگرمی براشون ایجاد کنی 

یعنی بزارم برن تو خیابون؟

از دخول گرفته تا تعرض

تعرض شامل چیا میشه

اخه واقعا بچه کوچیک چرا باید دخول انجام بشه بمیرم براشون

حق داری با این وضعیت بد جامعه

یادمه کلاس چهارم بودم رفته بودیم با خالم و مامانم فرش فروشی 

فرش فروشی دو طبقه بود من زودتر رفتم بالا ی مرده بود همشه میگفت این جا پیش من حس بدی ازش گرفتم 

از پله ها رفتم پایین و به مامانم گفتم..

خدا میدونه اگه میرفتم پیشش چی میشد..

سعی کن دورش کنی و به شوهرت اعتماد کنی اکثر پدرا دوست ندارن بچشون اسیب ببینه

من همسرم جونش به جون دخترم وصله ولی بازم دست خودم نیست نمی تونم این افکار و از خودم دور کنم 

حتی دختر بزرگسال دیدم کرم ریخته همسرم محلش نداده منظورم اینه خیلی خیلی چشم ودل پاکه 

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
تعرض یعنی تعدی حدودشو رعایت نکرده و لمس و اینهاتجاوزم که دیگه مشخصه

اهاا💔

من پشت سر گذاشتم ولی همش ترس اینو دارم بچه دار بشم کسی اذیتش نکنه

آخ آخ این شده کابوس هر روز و هر شبم...

منم تو بچگی توسط عموم ...

حتی اگه یکی دخترمو بغل کنه من حالم بد میشه😢اصلا نمیزارم جایی بمونن.

اون بیرون پر از ادما مریضه و منی که تو بچگی بهم تعرض شد خوب درک میکنم که چرا بعضیا حساسن و باید از یه ور دیگه سرگرمی واسه بچه ایجاد بشه تو خونه