2777
2789
عنوان

نامزدم می گه با خانواده ام رفت و آمد نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 59 پست
وقتی دو شخص ازدواج میکنن یعنی توی همه چی شریک شدن حتی پدر و مادر نمیشه جدا جدا رفت و امد کرد میشه؟فر ...

مادر پدرش نیاز دارن ک دامادشون بیاد خونشون؟ مهم اینه زندگی بچشون خوب باشه دیدن داماد چ صفایی برای ادما داره. نمیدونم یا من زیادی منطقی ام یا بی منطق 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی دو شخص ازدواج میکنن یعنی توی همه چی شریک شدن حتی پدر و مادر نمیشه جدا جدا رفت و امد کرد میشه؟فر ...

می دونین پدر و مادرمم خیلی آدم اجتماعین هردو ...فکر می کنن الان شوهر من خجالت می کشه که نمیاد یا سر و سنگینه بعد خوب می شه در صورتی که اصلا دوست نداره رفت و آمد کنه
نمی دونم بهشون بگم یا نه؟ بگمم باز انتخاب با خودمه
خیلی سخته انگار بین شوهرم و خانواده ام از همین اول باید یکیو انتخاب کنم

مادر پدرش نیاز دارن ک دامادشون بیاد خونشون؟ مهم اینه زندگی بچشون خوب باشه دیدن داماد چ صفایی برای اد ...

عزیز من مگه میشه نخوان دامادشونو ببینن؟

این که رفت و امد نمیکنه الان یه موضوعه اما در اینده همین موضوع بزرگتر میشه و باعث اختلاف میشه و شرایط اسی ام فرق داره چون تک بچه هست و همش تحت فشار خانواده و همسر قرار میگیره

مادر پدرش نیاز دارن ک دامادشون بیاد خونشون؟ مهم اینه زندگی بچشون خوب باشه دیدن داماد چ صفایی برای اد ...

شما از لحاظ منطقی درست می گی اما زندگی سنتی ایرانی این اجازه رو نمی ده بهمون 

می دونین پدر و مادرمم خیلی آدم اجتماعین هردو ...فکر می کنن الان شوهر من خجالت می کشه که نمیاد یا سر ...

بگو و مشورت بگیر

خیلی قضیه مهمیه بخدا

تو تک بچه ای ادم با ازدواج میخواد زندگیشو فامیلاشو گسترش بده فکرشو کن مراسم باشه مهمونی باشه عیدی یلدایی بگه نمیام هرکی بره خونه باباش 

خیلی سخت میشه ها

می دونین پدر و مادرمم خیلی آدم اجتماعین هردو ...فکر می کنن الان شوهر من خجالت می کشه که نمیاد یا سر ...

دقیقا منم منظورم اینه همین الانم شما تحت فشاری عزیزم واقعا در جایگاهی نیستم که بتونم راه حلی بهتون بدم شاید کارامد نباشه اما مشاوره رو حتما بهت پیشنهاد میکنم امیدوارم مشکلت هرچه زودتر حل شه❤️

با شوهرت دوس بودی؟ شایدم خجالت میکشه شما چن سرس دعوتش کنین خونتون بیینید واکنشش چیه وقتی هم اومد تحویلش بگیرین بمرور درست میشه

با شوهرت دوس بودی؟ شایدم خجالت میکشه شما چن سرس دعوتش کنین خونتون بیینید واکنشش چیه وقتی هم اومد تحو ...

بله دوست بودیم خیلی زیاد دعوت کردیم با مناسبت یا بی مناسبت ..ولی همش بهم غر می زنه تا بیاد می گه کار دارم مگه تو از کارام خبر نداری...این در صورتیه که کلی تایم پرت داره مثلا حاضره با همکاراش بره بیرون دو ساعت اما خونه ی ما نه