سلام یک ماهه که نامزد کردم و تک فرزندیم جفتمون اما ایشون اصلا اجتماعی نیست دوست داره سرگرم کار خودش باشه برای من تایم می ذاره اما قبول نمی کنه بیاد سر بزنه به خانواده ام یا وقتی میاد اصلا صمیمی نمیشه می گه از این به بعد تا آخر عمر هم همینه من می تونم برم خونه ی مامانم اما از اون نباید بخوام که باهاشون صمیمی بشه ...اگه با این آدم ازدواج کنم پدر و مادرم تنها می شن چی کار کنم؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وا..به نظرم قبل ازدواج حتما برین پیش روانپزشکو یا بهش بگو من هم با خانوادهی تو همونجوری که تو با خا ...
می گه اشکال نداره منم از تو نخواستم بیایی خونه ی مامان و اینا آخه خود من دوست داشتم هم دور مادر خودم باشم و هواشونو داشته باشم هم مادر شوهرم من که خواهر برادر یا خواهر شوهر و برادر شوهر ندارم....
می گه اشکال نداره منم از تو نخواستم بیایی خونه ی مامان و ایناآخه خود من دوست داشتم هم دور مادر خودم ...
عزیزم با همسرت حرف بزن بگو بریم پیش روانشناس یا مشاور برای اینکه تو زندگیمون ارامش داشته باشیم یه تراپیست خوب خیلی میتونه کمک کنه
از الان به جدایی فکر نکن این راهم امتحان کن جواب نداد اون موقعه بهتره که ازش جداشی چون در اینده اگه برای مامان بابات خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد تو مجبوری به دادشون برسی باز همسرت مشکل درست نکنه برات