2777
2789
عنوان

نامزدم می گه با خانواده ام رفت و آمد نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 59 پست
اونم دقیقا همینو می گه میگه من تو رو گرفتم نه خانواده اتو اما آخه مامانم چیییی مییی شه ...

مامانت چیزی نمیشه مامانت باباتو داره شماهم هستی فک نکنم نامزدت شمارو از دیدن خانوادت منع کنه

پدر و مادرت سنشون بالاست؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی من خودم برادر ندارم دلم میخواد با ازدواجم خونوادم پسر دار بشن🥹بنظرم بیشتر فکر کن

هیچ دامادی پسر ادم نمیشه با این دیدگاه ازدواج نکن چون یهو یکی قسمتت میشه مث نامزد اسی بعد اون وقت فک میکنی بدبخت شدی

دیگه شخصیتش اینجوریه اهل رفت و آمد نیست

نامزدی واسه شناخته

به امید تغییر ازدواج نکن که اصلااااا معلوم نیست تغییر کنه یا نه و ازدواج به امید تغییر اصلا منطقی نیست

همین حالت رو در نظر بگیر ببین مشکلی نداری اذیت نمیشی ادامه بده

اگه نمیتونی کناری بیای یه فکر جدی‌‌ای کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

چرا قبل ازدواج تست نمیدین ملت 🥲

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج) 
اونم دقیقا همینو می گه میگه من تو رو گرفتم نه خانواده اتو اما آخه مامانم چیییی مییی شه ...

عزیزم از ابتدای قضیه بهت بگم بعد برسیم بهمشکلات دیگ ایشون تک پسر وتک فرزند هستن ریشه تموم ایراداتش از اینجا نشأت میگیره

یه تعداد دوست خاص داره فقط آره برای فامیل خودشون که اوکیه

این زن داداش کنه.اخرم یه دعوا درست کرد با همه قطع ارتباط بشه اینور.شش ساله ازدواج کرده برادرم ولی داغونه همه چی داره ولی خانواده نداره انگار

ی آدم کامل درونگراس کاملآ معلومه و ادم های درون گرا عقده این

کاش حداقل یکم اطلاعات راجب درون‌گرا بودن داشته باشید تا اینجوری توهین و بی‌ادبی نکنید

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چ مشکلی؟ پسره خودش زیاد اهل رفت و امد نیس ولی نگفته ک توام حق نداری بری خونه بابات

وقتی دو شخص ازدواج میکنن یعنی توی همه چی شریک شدن حتی پدر و مادر نمیشه جدا جدا رفت و امد کرد میشه؟فردا پس فردا برن سر خونه زندگیشون شاید همسر اسی اصلا ماهی یبارم نخواد رفت و امد کنه اسی خودش تنها بره بیاد؟مادر پدرش چی میگن؟