2777
2789

همکلاسی بودیم و بغل دستی از اونجا دوستیمون شکل گرفت خیلی باهم جور شده بودیم هردومون خیلی بیشتر از یه دوست صمیمی بودیم باهم جوری که همیشه می‌گفتیم ما یه روحیم تو دوتا بدن واقعا هم همینطور بود یه دوستی بدون حسادت کینه دروغ بی ریا پاک واقعا انگار یه تیکه از جونم بود مثل مادر مراقب نگران هم بودیم هر دومون خانواده هایی داشتیم که وضع مالی خوبی نداشتن از اونا که خودمون باید جون میکندیم تا به جایی برسیم چیزی برا خودمون بخریم خانواده اون سنتی با افکار به شدت قدیمی درباره دختر ولی خانواده من در این باره یه کمی اوکی تر بودن اون دختر تنبل افسرده ای بود که بیشتر به فکر خواب بود نیاز داشت یکی هلش بده به جلو از این وضع درش بیاره (یجورایی اراده نداشت) منم همینطور بودم ولی با تفاوت اینکه من کلی پلن برای آینده داشتم که معتقد بودم باید خودم از این وضعیت نجات بدم آدم موفقی بشم و مطمئن بودم که میتونستم (ولی اون آدم ناامیدی بود از اونا که معتقد بود بدشانس ترین و دست به هرکاری بزنه شکست میخوره بدون اینکه یکبار امتحان کنه)

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی وجود اون به من انگیزه میداد اینکه تنها نیستم و اونم هست بهم امید میداد که صد در صد از پس همه چیز برمیایم من میتونستم خودم تنهایی برنامه هامو ادامه بدم ولی دلم نمیومد اونو تنها بزارم وقتی میدیدم اونم وضعیتش مثل منه با اینکه نیاز داشتم یکی خودمو حمایت کنه هندلم کنه .

دلم میخواست هرچقدر من موفق میشم اونم بشه هرچی من به دست میارم اونم به دست بیاره

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد
همین ؟

نه عزیزم ادامه داره 

بچه ها ببخشيد چون یهویی دلم خواست تعریف کنم از قبل تایپ نشده و دارم الان مینویسم 

بکوب لایکو

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی