2777
2789
عنوان

یکی بیاد ی راه جلوم بزاره دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 26 پست
خوب باید یبار دقیقا تلافی اینکارش رو انجام بدی تا هم بترسه از تغییر کردنت و هم دقیقا توی اون موقعیت ...

پدر و مادرش طلاق گرفتن خیلی وقته

تاثیر داره رو رفتاراش؟ ینی یسری رفتاراش میتونه بخاطر اونا باشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش اره میتونه بخاطر اونا باشه و یا اینکه میترسه از دستت بده

من نمیدونم توی چه مرحله ای هستی دوستی ازدواج ولی بعدا این رفتارش خیلی اذیتت میکنه برات مشکل ساز میشه باید تا دیر نشده یه راهی پیدا کنی بنظرم بهترینش اینه که تلافی کنی یبار تا دیگه هیچوقت یادش نره

چه آدم عجیبیه ینی باز که آشتی کنین دوباره اون کارو انجام میده؟

خیلیا اینجورین هرچی باهاشون صحبت میکنی قهر میکنی باز کاره خودشون و انجام میدن انگار براشون یه عادت شده 

نزدیکای ازدواجیمهمین کارو میکنم

اما مراقب باش جلوی آدمای که خیلی خیلی روشون حساسه اینکارو نکنی ممکنه خیلی عصبی بشه یا رفتار بدی نشون بده چندتا از دوستای مشترکتون یا افراد نزدیک باشه بعد میتونی بگی که تو همین رفتار رو جلوی غریبه انجام دادی 

خب باید چیکار کرد تو دین مواقع

راه کاره زیادی نداره بعضی رفتار هاشون عادت شده که هرچی میگی اون کارو نکن انگار فراموش میکنن یا بیشتر انجام میدن دیدی پدر مادر ها رو میگی مثال توی فلان جمع با این لحن باهامون صحبت نکن تا مدتی خوب پیش میرن بعد از مدتی فراموش میکنن یا به فامیل میگی منو با این اسم صدا نزنید باز با همون اسم صدا میزنن بعضی رفتار ها انگار عادت شده یا هرچی بیشتر نقطه ضعف نشون میدی اونا بیشتر انجامش میدن