2777
2789
عنوان

اضافه قرص اووابوست

34 بازدید | 2 پست

سلام دوستان من برای بارداری قرص اووابوست گرفتم وخداروشکر همون ماه اول باردار شدم

الان ۳۵دونه قرص باقی مونده... به قیمت داروخونه دونه ای ۱۳تومنه میشه ۴۵۰

اگ کسی لازم داره ۳۵۰ میدم

به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰

منم دارم این ماه میخورم خداکنه جواب بگیرم تو طول مصرف دارو دکتر بهت ال دی داد؟؟من ۳ماه درکنار داروهام باید ال دی بخورم حتی اگه فولیکول خوب داشته باشم فکرنکنم بگیره

کاهش۴۲کیلو شروع دوباره ۳دی وزن ۷۰/۹۰۰ هدف۶۴⬅️

منم دارم این ماه میخورم خداکنه جواب بگیرم تو طول مصرف دارو دکتر بهت ال دی داد؟؟من ۳ماه درکنار داروها ...

نه ال دی اصلا استفاده نکردم حتما برای شما لازمه 

ولی ال دی برای جلوگیریه فک نکنم همراه ال دی بارداری اتفاق بیفته

به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.