2777
2789
عنوان

انقدر دنیا بی درو پیکره

250 بازدید | 24 پست

ک ی مرد راحت بتونه زنشو ول کنه بگه نمیخام دیگه تمام راهای ارتباطم ببنده بگه برو شکایت کن میرم جواب میدم.و تمام اون سالها دوییدن پا ب پاش ب یک ثانیه تموم بشه

بله واس همینه میگن

دستت تو جیب خودت باشه

بد چن سال ک همه چی (اتفاقه دگ) بهم خورد تنها داراییت دوتا کاسه بشقاب نباشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اینجوری نیست 

البته من نمی‌دونم ولی یه حرفی رو شنیدم که فقط می‌خوام منتقلش کنم 

میگن جدایی، پروسه‌ای هست که در طول زمان اتفاق می‌افته 

حالا یکی نشون می‌ده، یکی نه 

اون آدم مدت‌هاست که نشانه‌هاش رو داده ولی طرف مقابل متوجه نشده و فکر کرده یهویی شده 

بله واس همینه میگندستت تو جیب خودت باشهبد چن سال ک همه چی (اتفاقه دگ) بهم خورد تنها داراییت دوتا کاس ...

من ک کل پس اندازم ب نامشه. زمین خرید ک ب نام نزد.با پولم ماشینشو عوض کرد.قسطاشو داد.من ببین دیگه چقدر بدبختم.ولی انقدر ک دلم بابت احساسم میسوزه بخاطر پول نمیسوزه

من ک کل پس اندازم ب نامشه. زمین خرید ک ب نام نزد.با پولم ماشینشو عوض کرد.قسطاشو داد.من ببین دیگه چقد ...

الان اینارو گفتی که از خودت تعریف کنی؟ 

عزیزم اینا تعریف نبودا 

فکر نکن خیلی کارای خوب کردی 

تو خودت مقدمات رفتنش رو چیدی 

من ک کل پس اندازم ب نامشه. زمین خرید ک ب نام نزد.با پولم ماشینشو عوض کرد.قسطاشو داد.من ببین دیگه چقد ...

خب دگ اشتباه کردی

پول شما بود باید ب نام شما میخورد

چرا اینقد ساده این؟؟؟

زندگی با مرد جماعت نباید ساده باشی 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
الان اینارو گفتی که از خودت تعریف کنی؟ عزیزم اینا تعریف نبودا فکر نکن خیلی کارای خوب کردی تو خودت مق ...

الان من اصلا حال روحی تعریف کردن از خودمو ندارم متاسفانه هیچ وقتتو مخیلتون نمیاد طرف من چ شخصیت خود شیفته ای داشت