2777
2789
عنوان

خواهرم حقش بود که الکی بهش گفتم ام اس ‌دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 32 پست
دیگه خوشبختانه دارم مهاجرت میکنمبزار داد بزنه وقتی رفتم میفهمه

خب اینکه خوبه

یکار دیگه ام میتونی بکنی واسه این مدت.از این گوشگیرا بخر نصف صدای محیطو می‌گیره

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اینکه خوبهیکار دیگه ام میتونی بکنی واسه این مدت.از این گوشگیرا بخر نصف صدای محیطو می‌گیره

ببین خونه ما خاصیت اکوستیک خیلی خوبی دارع صدا به صدا نمیرسه چون وافعا متریال درجه یک استفاده شدع

شما ببین چطور فحش میدع و فریاد میزنه که من تو خواب با سکته میپرم 

فرار کن:))من سنم کمه زندانیم کاری از دستم برنمیاد

دارم همینکارو میکنم اما دلم برای مامانم میسوزه مامانمو برمیدارم شبونه فرار میکنم باعاش بمونه اینجا انقدر داد بزنع تا اروم شه

بله درکتون میکنم زیاد من والله میخوام بهش بگم میخوان از کمرم مایع نخاعی بردارن تروخدا رعایت من کن شا ...

آخی عزیزم 😓 من که پیش خواهرم نبودم ولی تا چهار سال  یه دفعه زنگ میزد شک‌بهم وارد می کرد ،بچه ام هم مریض بود استرس اون هم بود .دزد هم اومد وسایلمون برد و یه سری اتفاق های وحشتناک دیگه دیگه این جوری شدم .من بهارنارنج می خورم و گل بابونه قبل خواب و بعد خواب و وقتی اتفاقی بیفته،حالم کمی بهتر می کنه

چه خوب مامان من دلش نمیاد دخترشو تنها بزاره تنها نقشه مامان من اینه که همه چیز برای خواهرم محیا کنه ...

والله من اگر شوهر میکرد عمرا قصد فرار نداشتم

اما کو شوهر؟ 

مامانمو دیونه کرده روزی یک میلیون خرجشه 

عزیزم علایمت چیه شما؟ من یهو ۷۰ درصد بیناییمو از دست دادم

منم چشم سمت چپم نزدیک دوماه تار تار بود .دست و پاهام بی حس میشد انگار فلج میشد .درد شدید فک می گرفتم .انگشت های دست و پام انگار آب جوش میریختن .وحشتناک بود .حالا بهتر شدم خدا رو شکر ،فقط بعضی وقت بچه ام اذیت می کنه حس درد و بی حسی می پیچه توی دست و پام 

منم چشم سمت چپم نزدیک دوماه تار تار بود .دست و پاهام بی حس میشد انگار فلج میشد .درد شدید فک می گرفتم ...

عزیزم تاری تو ام اس یه جور خاصیه با درد چشم و حساسیت بع نور و عدم درک رنگ و عمق و لکع وسط میدان بینایی همراهه

ابن علایم رو داشتین؟

عزیزم تاری تو ام اس یه جور خاصیه با درد چشم و حساسیت بع نور و عدم درک رنگ و عمق و لکع وسط میدان بینا ...

نه فقط تار بود انگار یه لکه سیاه هم می دیدم بعضی وقت ها همین فقط بعد چند ماه خود به خود خوب شد