چند روز لکه بینی دارم روز اول رفتم سونو قلب بچه ها تشکیل شده بود و گفت یه هماتم کوچیک و الان هنوز لکه بینی دارم شیاف هم استفاده میکنم استراحت مطلقم ولی بازم لکه میبینم چیکار کنم؟؟😭😭😭
منم همینجور بودم لکه های تیره میدیدم نترس چیزی نمیشه یبوست بدتر میکنه وضع رو سرخ کردنی ها حبوبات ای ...
نه اصلا هیچ کاری نمیکنم ولی این لکه ها خیلی منو ترسوندن شما تا چند وقت داشتین؟ کی قطع شدن؟چی بخورم واسه قطع شدن؟اره دیگه برنج و اینا نمیخورم احساس میکنم از برنج یبوستم
ایرانی دکتر نوشته ولی اصلا قطع نمیشه هروقت میرم دسشویی موقع دستمال کشیدن میبینم یعنی واسه بچه ها ضرر ...
نه عزیزم منم داشتم شیافت ایرانی زدم قطع نمیشد بعد خارجی زدم قطع شد البته من هماتوم نداشتم نمیدونم چی بود ولی اصلا استرس اینا نداشته باش بخدا اصن چیز خاصی نیس فقط باید استراحت کنی توالت فرنگی استفاده کن کار سنگین نکن بهت قول میدم ان تی رفتی خودش جذب شده اخه اصن چیز خاصی نیست که نگرانش باشی از این روزا لذت ببر ۷ ۸ ماه دیگه وقت نداری سرتو بخونی باباااا شل کن ریلکس کن پاشو ی چایی برای خودت بریز سبک ریلکس کن ب چیزای الکی و بیخودم فکر نکن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه بابا خیلی کوچیکه من ۲۵زدهبود سونو بازم دکترم گف الکی استرس نده به خودت انقد خونریزی داشتم یه روز که سونو اورژانسی فرستادنم گفتن سقط شده ولی خوب شدم
مرسی عزیزم بابت دلگرمیت دعا کن قطع بشه این لکه بینی ها خیالم راحت بشه
دعا میکنم برات دلتم اروم بگیره الکی با استرس این روزای قشنگتو خراب نکنی نگران لکه هات نباش قطع میشه عزیزم صبور باش شیافت هم مشورت کن زنگ بزن از ممشی دکتر بپرس خارجیشو بگیری ب نظر من بهتره