2777
2789
عنوان

میشه بیاید ترو خدا من دوقلو باردارم و الان چند روز که🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 33 پست
منم همینجور بودم لکه های تیره میدیدم نترس چیزی نمیشه یبوست بدتر می‌کنه وضع رو سرخ کردنی ها حبوبات ای ...

نه اصلا هیچ کاری نمیکنم ولی این لکه ها خیلی منو ترسوندن شما تا چند وقت داشتین؟ کی قطع شدن؟چی بخورم واسه قطع شدن؟اره دیگه برنج و اینا نمیخورم احساس میکنم از برنج یبوستم

ایرانی دکتر نوشته ولی اصلا قطع نمیشه هروقت میرم دسشویی موقع دستمال کشیدن میبینم یعنی واسه بچه ها ضرر ...

نه عزیزم منم داشتم شیافت ایرانی زدم قطع نمیشد بعد خارجی زدم قطع شد البته من هماتوم نداشتم نمیدونم چی بود ولی اصلا استرس اینا نداشته باش بخدا اصن چیز خاصی نیس فقط باید استراحت کنی توالت فرنگی استفاده کن کار سنگین نکن بهت قول میدم ان تی رفتی خودش جذب شده اخه اصن چیز خاصی نیست که نگرانش باشی از این روزا لذت ببر ۷  ۸ ماه دیگه وقت نداری سرتو بخونی باباااا شل کن ریلکس کن پاشو ی چایی برای خودت بریز سبک ریلکس کن ب چیزای الکی و بیخودم فکر نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا؟؟یکی بهم گفت خطر سقط و ۵۰ ۵۰ که بچه هات بمونه من بارداری اولمه خیلی میترسم

نه بابا هماتوم چیز نگران کننده ای نیست که استرس نده به خودت خصوصا که دو قلو هم‌ داری و بیشتر باید مواظب خودت باشی 

نه اصلا هیچ کاری نمیکنم ولی این لکه ها خیلی منو ترسوندن شما تا چند وقت داشتین؟ کی قطع شدن؟چی بخورم و ...

رعایت کنی تا سونو ان تی قطع میشه کلا من هماتوم بزرگ داشتم و جفت سر راهی ولی با استراحت و شیاف قطع شد

نه عزیزم منم داشتم شیافت ایرانی زدم قطع نمیشد بعد خارجی زدم قطع شد البته من هماتوم نداشتم نمیدونم چی ...

مرسی عزیزم بابت دلگرمیت دعا کن قطع بشه این لکه بینی ها خیالم راحت بشه

من اندازش زده ۱۰ میلیمتر خیلی بزرگه یعنی

نه بابا خیلی کوچیکه من ۲۵زده‌بود سونو بازم دکترم گف الکی استرس نده به خودت انقد خونریزی داشتم یه روز که سونو اورژانسی فرستادنم گفتن سقط شده ولی خوب شدم

فقط استراحت کن ، مایعات زیااااااد بخور که دستشویی زور نزنی نشاسته زیاد بخور بریز تو ماست و بخور

مرسی عزیزم نشاسته خوبه واقعا ؟؟یه جا خوندم ضرر داره یبوست نمیاره ؟

توکل به خدا کن 

ان شالله که سالم وسلامت بغلت میگیری 

اضطراب واسترس رو از خودت دور کن 

مبارکت باشه عزیزدلم 

برا ماها هم دعا کن 

خدا بهمون یه فرزند سالم وصالح وباهوش بده

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
مرسی عزیزم بابت دلگرمیت دعا کن قطع بشه این لکه بینی ها خیالم راحت بشه

دعا میکنم برات دلتم اروم بگیره الکی با استرس این روزای قشنگتو خراب نکنی نگران لکه هات نباش قطع میشه عزیزم صبور باش شیافت هم مشورت کن زنگ بزن از ممشی دکتر بپرس خارجیشو بگیری ب نظر من بهتره