2777
2789

چند روز لکه بینی دارم روز اول رفتم سونو قلب بچه ها تشکیل شده بود و گفت یه هماتم کوچیک و الان هنوز لکه بینی دارم شیاف هم استفاده میکنم استراحت مطلقم ولی بازم لکه میبینم چیکار کنم؟؟😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول از همه مبارکت باشه عزیزم. شیافت ایرانی میزنی یا خارجی؟من ایرانی میزدم قطع نمیشد لکه بینیم خارجی رو زدم قطع شد اگر نیاز بود با دکترت مشورت کن استراحت کن خودم رفع میشه

عزیزم هماتوم لکه بینی داره تا موقعی که دفع بشه منم اول حاملگی داشتم استراحت کن و غذاهای نفخ دار نخور توالت فرنگی استفاده کن فقط

نشاسته با آب سرد قاطی کن یکم بخور 

شیاف هارو مرتب استفاده کن روزی دو تا آمپول ننوشته دکتر برات ؟

اگه رعایت کنی و استراحت داشته باشی دفع میشه تا سونوی ان تی خیالت راحت 

عزیزم هماتوم لکه بینی داره تا موقعی که دفع بشه منم اول حاملگی داشتم استراحت کن و غذاهای نفخ دار نخور ...

همش لکه تیره خون تیره میاد موقع دسشویی ،یبوست شدید هم دارم 🥲 یعنی این دفع ها ضرر نداره؟؟؟😭به بچه هام ضرر نمیرسونه؟میترسم

عزیزم هماتوم لکه بینی داره تا موقعی که دفع بشه منم اول حاملگی داشتم استراحت کن و غذاهای نفخ دار نخور ...

نه آمپول نداد فقط شیاف ،شما تا چند وقت لکه بینی داشتین 

اول از همه مبارکت باشه عزیزم. شیافت ایرانی میزنی یا خارجی؟من ایرانی میزدم قطع نمیشد لکه بینیم خارجی ...

ایرانی دکتر نوشته ولی اصلا قطع نمیشه هروقت میرم دسشویی موقع دستمال کشیدن میبینم یعنی واسه بچه ها ضرر ندارن این لکه ها؟؟؟

همش لکه تیره خون تیره میاد موقع دسشویی ،یبوست شدید هم دارم 🥲 یعنی این دفع ها ضرر نداره؟؟؟😭به بچه ه ...

منم همینجور بودم لکه های تیره میدیدم نترس چیزی نمیشه 

یبوست بدتر می‌کنه وضع رو سرخ کردنی ها حبوبات اینا نخور 

میوه و مایعات زیاد بخور سوپ بخور که معدت روون بشه انار اصلا نخور آلو و انجیر خشک بزار تو آب خیس بخوره بعد بخور آبش رو هم بخور 

نگران نباش اصن دفع میشه فقط رعایت کن پله هم اصلا بالا پایین نرو

نه آمپول نداد فقط شیاف ،شما تا چند وقت لکه بینی داشتین

من حتی تا بعد سونوی ان تی هم لکه بینی داشتم ولی خداروشکر قطع شد تا سونوی انومالی من هماتومم بزرگ هم بود ولی بچم سالم سالمه الان ۲۸هفتم