2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس مردم به روایت تصویر🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 69 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مم ۷۹با۱۶۶ هستم چون میرم باشگاه مربیم گفت وزنت خیلی خوبه می‌خوام عضله سازی کنم

ینی اگه خودم ورزشی نبودم نمیدونستم چی بگم

خواهرم شما باید اول چربیارو آب کنی بعد عضله بسازی میدونستی؟

کاربری دست دو نفره
عزیزم وزن عضله خییلی بیشتر از چربیه. اون مردی که نول کیلوعه و خوش اندامه عضله داره. زنی که قدشم بلند ...

اتفاقا داری برعکس میگی

وزن ورزشکار های المپیک رو دیدی ؟ هیکل های حجیم و پر و وزن های پایین دارن چون فقط عضله هستن بدون چربی

بابا لزومی نداره مطرح کنه تا وقتی یکی به خودش واقعیت نقبولونه دیوارش خراب میشهاین باید بگه من چاقم و ...

شایدم اندامش رو دوست داره و فکر نمیکنه که چاقه. شاید نشون نمیده. شاید عضله بدنش بیشتره و ورزشکاره و کلی شاید دیگه 

ما نمیتونیم کسی رو مجبور کنیم که ی چیز واحد رو بگه در حالی که حتی اون شخصو ندیدیم

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

اتفاقا داری برعکس میگیوزن ورزشکار های المپیک رو دیدی ؟ هیکل های حجیم و پر و وزن های پایین دارن چون ف ...

عزیزم وزن عضله از چربی بیشتره

همین. میخوای برو سرچ کن و ببین. این ورزشکارا بالای 90وزن دارن اما تماما عضله ان

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

اعتماد به نفس تو فقطاین خانوم پیام منو ریپلای کردع بود پیام قبلیش مال من بوداگر کنجکاوی بهت بگم من خ ...

پیام شما نبود عزیزم

زنا تا یه حدی درصد چربیشون میاد پایین بیشتر از اون نمیاد

چند نفر از خانما 90کیلوعن ولی عضلن؟! عضله سازس مگه الکیه؟! خودت میگی 20سااال

با تغذیه پر پروتئین تازه

کاربری دست دو نفره
عزیزم وزن عضله از چربی بیشترههمین. میخوای برو سرچ کن و ببین. این ورزشکارا بالای 90وزن دارن اما تماما ...

تمام عضله؟؟!!! از علم ورزش چیزی میدونی؟! بله عضله سنگین تره و کم حجم تره ولی ن اونقدر ک تو تصورته

کاربری دست دو نفره
عزیزم وزن عضله از چربی بیشترههمین. میخوای برو سرچ کن و ببین. این ورزشکارا بالای 90وزن دارن اما تماما ...

البته وزنشون نه. حجمشون بیشتره. یعنی هز چقدر حجیم تر و عضلانی تر باشن وزنشون بیشتر از ادم هاییه که حتی حجم بدنشون بیشتره ولی چربی دارن