2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس مردم به روایت تصویر🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 69 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی جالبه برامهمینا پس فردا یکیو ک خوش هیکله مسخره میکنن

باشه بذار مسخره کنن. اونموقع چند نفر پیدا میشن که بهش ی چیزی بگن. اما شاید همون ادم تاپیک تورو ببینه و قلبش بشکنه و همه اون دیواری که با بدبختی ساخته تا یکم حس بهتری داشته باشه بریزه پایین. متوجه میشی؟ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

ن بابا ۱۸۵ چیه۹۰ کیلو , باید ۱۹۵ قدش باشه , حتی با این قد ۹۰ کیلو کلا چاقه برای مرد هم چاقه چ برسه ب ...

اینا رو از کجا در میارید میگید؟!😐بر چه اساس؟

بابای خودم ۱۹۰ قدشه با وزن ۸۵ لاغره 

بعد شما میگی با قد ۱۹۰ ،۹۰ کیاو چاقه؟

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

70. 75هم زیاده برای 166

من جواب شمارو دادم گفتین چاق دیده میشن من دیدم ک میگم طرف شکم نداشت شاید خیلیییی کوچیک بقیه جاهاشم اوکی بود،، ن اتفاقا ۷۰ کیلو اوکی هست برای قد ۱۶۶ من قدم همینه مربیم گفت قدت ب وزنت میخوره من دارم میرم باشگاه ک عضله سازی کنم 

باشه بذار مسخره کنن. اونموقع چند نفر پیدا میشن که بهش ی چیزی بگن. اما شاید همون ادم تاپیک تورو ببینه ...

بابا لزومی نداره مطرح کنه 

تا وقتی یکی به خودش واقعیت نقبولونه دیوارش خراب میشه

این باید بگه من چاقم ولی خودمو دوس دارم

کاربری دست دو نفره

اعتماد به نفس تو فقط

این خانوم پیام منو ریپلای کردع بود پیام قبلیش مال من بود

اگر کنجکاوی بهت بگم من خودم با ۱۷۵ قدمه و ماکسیمم وزنم ۸۵ هم شده

عکس انداممو بارها هم گذاشتم توی این سایت همه تعریف کردن

چرا؟ بخاطر ۲۰ سال ورزش و درصد چربی پایین

حالا برو بخواب کم بقیه رو مسخره کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من جواب شمارو دادم گفتین چاق دیده میشن من دیدم ک میگم طرف شکم نداشت شاید خیلیییی کوچیک بقیه جاهاشم ا ...

منم ۷۵ ام با قد ۱۶۴  شکم ندارم سینه و باسن و رانم تپله

بنظرم خوبه وزنم

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪
من جواب شمارو دادم گفتین چاق دیده میشن من دیدم ک میگم طرف شکم نداشت شاید خیلیییی کوچیک بقیه جاهاشم ا ...

به مربی بگو BMI بگیره برات چون بالای 24 ای و اضافه وضف داری

میتونی حساب کنی خودت

وزن تقسیم بر مجذور قد

کاربری دست دو نفره
ن بابا ۱۸۵ چیه۹۰ کیلو , باید ۱۹۵ قدش باشه , حتی با این قد ۹۰ کیلو کلا چاقه برای مرد هم چاقه چ برسه ب ...

عزیزم وزن عضله خییلی بیشتر از چربیه. اون مردی که نول کیلوعه و خوش اندامه عضله داره. زنی که قدشم بلنده و وزنش زیاده حجم عضله هاش اغلب بیشتره تا چرب بدنش. این حرف شما کاملا بی اساسه و بستگی داره

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی...