2777
2789
عنوان

عاشق این اندام شدم

291 بازدید | 32 پست

بچه ها من کلا لاغرم خب ولی واسه رسیدن به این اندام چند کیلویی کم دارم الان 50کیلو ام این بیشتر سینه هاش درشته بنظرتون چیکار کنم؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تنها راهت اینه خودتو دوست داشته باشی و قبول کنی حتی همینکه عکسشو فرستادی بازم در حسرت یه هیکل ایده ال خودشه. روی نقطه ی قوت بدنت کار کن مثلا بعضیا کمر باریک دارن بعضبا با سن پر  یا رون پر.. 

😎💚🐬
تنها راهت اینه خودتو دوست داشته باشی و قبول کنی حتی همینکه عکسشو فرستادی بازم در حسرت یه هیکل ایده ا ...

ن من اندام خودمم دوست دارم ولی نمیدونم چرا دوست دارم سینه داشته باشم رو سینه حساسم 70میبندم

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

اندامش خوب نیست واقعا اصلات سایز سینه اش با اندامش تناسب نداره

این خودش 50 کیلوئه

سینه هم باید کلا خودش بزرگ باشه وگرنه راهی جز عمل نیست واسه بزرگ کردنش

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

اندامش خوب نیست واقعا اصلات سایز سینه اش با اندامش تناسب ندارهاین خودش 50 کیلوئهسینه هم باید کلا خود ...

من نمیدونم چرا وسواس دارم رو سینه منم 50ولی دوست دارم سینه داشته باشم اندازه این 😐

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️