2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر بابلیس داری یه کرلی کن موهاتو که خیلی ترند هست میکاپم بلدی انجام بده نه برو آرایشگاه

میکاپ بلدم ولی اونطوری نه  کرم پودر مراحلش بدلنا ولی بعضی وقتا خراب میکنم یه جا کم میزنم یه جا زیاد

میکاپ بلدم ولی اونطوری نه کرم پودر مراحلش بدلنا ولی بعضی وقتا خراب میکنم یه جا کم میزنم یه جا زیاد

ببین کرم‌پودر با کرم نرم کننده اینا قاطی کن و اگه پرایمر داری با اون هم قاطی کن .

بعد بزن صورتت با انگشت لازم نیست همشو یه جا بزنی 

وسط پیشونی و چونه و گونه هات و یکی رو بینی بعد با دست پخش کن اگه پد داری با پد بزن خوب بخوابه رو پوستت 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

ببین کرم‌پودر با کرم نرم کننده اینا قاطی کن و اگه پرایمر داری با اون هم قاطی کن .بعد بزن صورتت با ان ...

مرسی یه بار اینطوری کردم نمیدونم چرا خوب رو پوستم واینساد

مرسی یه بار اینطوری کردم نمیدونم چرا خوب رو پوستم واینساد

شاید خوب قاطی نکردی 

پوستت چربه یا خشک؟ اگه تونستی قبلش مرطوب کن صورتت رو دون دون نشه 

بعد رژ گونه ات رو اگه گونه نداری بیشتر وسط رو بزن و یکم از گوشه 

اگه استخونی میخوای بیشتر از گوشه لپ بزن و از کنار چشم و ابروت

یکم بینی و زیر چونه و اطراف پیشونی هم کانتور بزن 

اگه گلیتر هم داری بزن رو گونه هات و یکم گوشه داخلی چشمت 

اگه سایه دوس نداری از سایه نود استفاده کن و از خط چشم محو استفاده کن و چشمات رو کشیده کن 

اگه دوس داشتی داخل چشمت رنگ قهوه مخلوط سیاه بزن 

اگه ریمل نداری یا از پلک مصنوعی استفاده کن یا از فرمژه بعضیا هم بالم لب میزنن ک یکم پرحجم دیده بشه ولی اگه مورد اول و دوم میتونی انجام بدی بهتر 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

ممنونم از توضیحات تشکر خشک پوستم

خواهش 

اگه سوالی داشتی دریغ نکن من از بچگی آرایش کردم و راه های زیادی رو امتحان کردم احتمالا بتونم ب همه سوالات جواب بدم

تنها چیزی که بلدم رو میگم 

سایه قهوه ای یکم بزن زیر چشات 

و گوشه بالایی پلکتو سایه شاین بزن 

ریمل و فر مژه همییین بلدم🥶😂

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰