2777
2789

شوهر خر من موقع نامزدیمون دانشجو بود، بعد کلاس شنا داشت اشتباهی با استاد زن براش واحد داده بودن، اینم به یکی از همکلاسی خانومش پیام دادا بود شماره فلان استاد داری ، دختر پرسیده بود میخوای چیکار اینم گفته بود آخه شنای منو با اون  گذاشتن، دختره ام گفته بود عجبا چرا اخه،؟اینم گفته بود آخه دیگ با مردا حال نمیده😑😑😑😑البته من اینارو قایمکی خوندم ایکاش پدرشو درآورده بودم الان بعد ۴ سال هنوز فراموش نکردم ایکاش جدا شده بودم ،ظاهرشون خیلی حفظ میکنه ولی میدونم کرررم داره شدید یعنی نگاه میکنه تا ما تحت زنارو

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

برا من دم از غیرت میزنه تا دم در نمیتونم بدون اون بیرون برم از زندگیم زدم کرده وقتی به رفتاراش نگاه میکنم میخوام بمیرم این چه زندگی من دارم 

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبر کهنه رو نشششششششششکاااااااااااف

عزیزم به اون نیست کارایی که الان میکنه منو یاد گذشته ام میندازه

در مورد الان حرف بزن اونارو نکش وسط

چند وقت پیش اومده میگه زنه طوری شلوار پوشیده خط اونجاش معلومه، میگم تو چرا نگاه میکنی مگه مرض داری؟میگه وا خب یهو جلوم اومد یهویی دیدم نمیتونم شرمو بندازم پایین که، گفتم اگه یهویی دیدی چرا ظاهرش رو ندیدی فقط اونجارو دیدی

الان بهش فکر کردن خودت عذاب میده باید جدابشی ک بچه داری نمیشه

دقیقا هزاران دعوا داشتیم به خاطر بابای تعصبی و احساسات بچگانه نتونستم جدا بشم الان دارم خودمو میخورم 

الان کاری کرد که بهش شک داشت باشی

اره ۲۰ بار رمز گوشیشو عوض کرد نمیذاشت یه سرچ ساده کنم تو گوشیش، توی تلگرام دوستش براش عکس یه دختترو فرستاده بود 

به روش اوردی؟

نه اصلا چیزی نگفتم برا همین میگم دارم خود خوری میکنم