2777
2789
عنوان

قضاوتم نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 47 پست
نظرات متفاوت هست عزیزم هر کسی شخصیتش فرق میکنهمن خودم وقتی دانشجو بودم حاضر بودم اون درس رو بیفتم ول ...

من رشتم مهندسیه 

اکثرا همکلاسی هام آقا هستن 

کلاس ها رو شرکت نمیکنن شاغلن 

چ ایرادی داره واقعا ؟ من ک جزوه کاملی دارم بهشون جزوه بدم

و اینکه دیگ مث قبل نیس 

جزوه ها پی دی اف هست 

نمدونم چرا اون آقا میخواست اسی و ببینه و بهش جزوه بده 

میتونست عکس بده 

من خودم همیشه عکس جزوه و می‌فرستم 

خودتم میدونی اشتباه کردی 

اینجا ایرانه عزیزم هنوز اونقدر راحت نشدیم که همکلاسی پسر و دختر راحت چت کنن 

بعدشم از کجا معلوم اون همکلاسی آقا مثل شما تو دلش چیزی نباشه 

آخه مردا زود جو گیر میشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا درسته و اینم من واقعا بهم ثابت شده که پسرا حتی اگه ما بی منظور چت کنیم یا پیامی بدیم سریع جوگی ...

بله کاملا درسته 

خیلی ها جنبه ندارن

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!تیکر تولد ۱۸ سالگیم 🎈🎂

هر کوفتی بوده خود توهم شوهرت با یه دختر چت درسی داشته باشه میای اینجا تاپیک میزنی شوهرم با فلانی چت ...

اعصاب نداری انگار

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خانم شما کلا تو جهان موازی هستید نه باید از اینور بوم افتاد نه اونور بوم!!!

عزیزم من اوایل دانشجوییم اینطوری فکر نمیکردم ولی چیزایی دیدم که تصمیم گرفتم با پسرای اون دانشگاه این رفتار رو داشته باشم ، موقع امتحان برگشت گفت توی سالن منتظرتون میمونم که مداد رو پس بدم اگه شما زودتر برگه دادین صبر کنید تا بیام در صورتی که میتونست بگه من مداد رو به مراقب میدم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

اگر شوهرت درسی با همکلاسی دخترش خرف زده بود چکار میکردی 

قضاوت نداره عزیزم دید خودت چیه 

الانم زنگ بزن و معذرت خواهی کن 

و کامل چت هارو نشونش بده 

و تکرارم نکن با خانم صحبت کن شوهرت حساسه

من رشتم مهندسیه اکثرا همکلاسی هام آقا هستن کلاس ها رو شرکت نمیکنن شاغلن چ ایرادی داره واقعا ؟ من ک ج ...

گلم شما که این رشته رو انتخاب کردی قطعا همسرت مشکلی نداره ولی همسر من و امثال استارتر هیچوقت چنین چیزی رو نمی‌پذیرن و اینکه گفتی میتونست عکس بده هم خب دقیقا درسته پسرا الان خیلی عجیب شدن

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

اسی شوهرت که برگشت،منطقی براش توضیح بده که منظوری نداشتید

اما بعد از اینم حواستو جمع کن تکرار نشه،چون شوهرت حساسه رو این مسائل

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

دوست نازنینم نکته ی اول دو غیر همجنس هرگز نمی تونن صرفا یک دوست معمولی باقی بمونن، نکته ی دوم اگر موضوع مهمی نبوده بهتر بود با همسرتون از ابتدا در این زمینه صحبت می کردید!

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
دقیقا میتونست عکس بده یا تو همه گروه های درسی دیگ بچه ها هستن جزوه میزارن

جالبیش اینه آخه زمان ما توی گروه وقتی یه پسر جزوه میخواست همه دخترا سریع آنلاین میشدن و برعکس 😂 

اعصاب نداری انگار

تو نی نی سایت یا دارن خیانت می‌کنن یا توهم خیانت دارن 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!تیکر تولد ۱۸ سالگیم 🎈🎂

عزیزم کاریه که شده اشکال نداره باید اعتماد همسرت رو جلب کنی بهش بگو که پشیمونی و اشتباه کردی و قصدی نداشتی 

جالبیش اینه آخه زمان ما توی گروه وقتی یه پسر جزوه میخواست همه دخترا سریع آنلاین میشدن و برعکس 😂

دقیقا 🤣🤣🤣

دیگ تو گروه های ما وقتی ی پسر جزوه میخواد کسی نمی‌ده 

میگه فک کنید من دخترم 🤣🤣

تو نی نی سایت یا دارن خیانت می‌کنن یا توهم خیانت دارن

🤣🤣🤣🤣

آره دیگه بهش عادت کن

ولی این بنده خدا که خطایی نکرده ،اینا بی تجربگی هست، میگذره