2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سبکای دیگه بلدی یا کلا صفری

من ذاتا نقاشیم از بچگی خوب بود ادم میکشیدم ولی خب سایه زدن بلد نیستم یا نقاشیام استاندارد نیستن چون آموزش ندیدم ولی خب استعدادم زیاده یادگیریمم خوبه میخوام حرفه ای نقاشم بکشم

یعنی میشه با کلیپ دیدن یاد گرفت 

من ذاتا نقاشیم از بچگی خوب بود ادم میکشیدم ولی خب سایه زدن بلد نیستم یا نقاشیام استاندارد نیستن چون ...

اره یوتیوب اموزش میدادن برا مدادرنگی لیلون ارت عالیه من گروه رفع اشکالشم داشتم اکانتمو حذف کردم 

اره یوتیوب اموزش میدادن برا مدادرنگی لیلون ارت عالیه من گروه رفع اشکالشم داشتم اکانتمو حذف کردم

برای شروع بنظرت مدادرنگی چند رنگ بگیرم

خودم میخوام ۴۸ رنگ بگیرم خوبه؟

برای شروع بنظرت مدادرنگی چند رنگ بگیرمخودم میخوام ۴۸ رنگ بگیرم خوبه؟

اره خوبه چون واردش بشی میفهمی چه رنگایی بیشتر نیازته رنگ پوست خیلی استفاده میشه بعد من خیلی تحقیق کردم اگه نمیتونی فابر بگیری چون قیمتش بالاست ایرانی بگیر یا ام کیو یا اریا ارتیست که اریا ارتیست طبق تجربه از ام کیو یه خورده بهتره 50 رنگ داره بعد میتونی با مدادای فابر کداشونو تطبیق بدی بعدا برا رنگ پوست کلاسیک فابر خوبه و طیف پوست ام کیو