2777
2789

دوستم شوهرش خیلی خسیس بود کم توجه میکرد بهش محبت کلامی هم نداشت ک هیچ برعکس زخم زبون بهش میزد مرد داشت خونه درست میکرد مثلاً ماه دو تومان ب زنش میداد زنش راضی نبود هی میگفت نه من تمام طلاهامو دادم برای عروسی مون باز طلا می‌خوام مثل اینکه مرد پولی ب دستش اومده بود من زیاد نمی‌رم خونه شون یه بار رفتم یه صدایی میومد از اتاقشون من نمی‌دونستم و فضولی هم نکردم ک بپرسم صدای چیه ! اینا دستگاه پول ساز همون ک دلار میکنن ب تومان از اونا داشتن ، مرد ب زن قول داده بود که با پول این دستگاه همه بده به خانمش اما بعد هم زیر قولش ک نه نمی‌دم بهت اینم عصبی شده رفته خبر داده ب مامور ک این خونه دستگاه دارن 😂😂میان جریمه میکنن شوهرشو خداتومان و یه هدیه ای مثل 100 میلیون هم دادن ب خانمه ب عنوان شیرینی 😂مرد خونه شو فروخت الانم زنه میخواد طلاقشو بگیره و مهریه شو هم گذاشته اجرا اما خدایی دلم برای مرد سوخت درسته نباید دستگاه پولساز می‌خرید و این نوع دزدیه خوب اما نباید اینجور ب خاک یکسانش میکرد طفلی یه بچه هم دارن دختر

حالا دستگاه از کجا آورده ما هم بریم بیاریم 

( جواب ابلهان خاموشیست اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نمیبینمت و اینکه خداروشکر از بچگی با عقده بزرگ نشدم که الان مثل روانی ها به بقیه کاربرا حمله کنم و راجبشون تاپیک بزنم 😏😏😏😏)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش هممون از این دستگاهها داشتیم

دوست خلت باید میرفت از دستگاه پول میگرفت نه از شوهرش

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

حالا دستگاه از کجا آورده ما هم بریم بیاریم

دیونه ای مگ ارزش نداره ک اصلا شوهره گریه میکرد ک فقط 80 میلیون کرد الان بخاطر این دستگاه خونه شو از دست داد و کلی دعوا .... جریمه اش سنگینه همون به نون و تخم مرغ مون راضی باشیم 

عجب زنیه  حداقل به خاطر زندگیش و حرمت و دخترش آبروی شوهر ش نمی‌برد زندگیش خراب کرد بخاطر پول . خوب صبر میکردی خونه درست کنه اوضاعش درست بشه الان چی گیرش آمد زندگیش خراب شد مطلقه شد دخترش تا زنده است انگ پدر خلاف کارش پاشه 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
کاش هممون از این دستگاهها داشتیمدوست خلت باید میرفت از دستگاه پول میگرفت نه از شوهرش

شوهرش بیشتر از دو تومان نمی‌داد اینم لجش گرفت زندگیشو خراب کرد خدایی