2777
2789
عنوان

منم نیاز دارم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 102 پست

من یک سوال دارم اگه خدایی نکرده خانمی تو تصادف فلج بشه یا براش مشکلی پیش،بیاد مجبور بشه رحم برداره پس آقا حق داره بره ازدواج مجدد بکنه ؟؟؟چون ازدواج بخاطر رابطه هست به هردلیلی نشه رابطه برقرار بشه باید نفر سومی بیاد ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه الان مردای سرد مزاج خیلی زیاد شدن اونم بخاطر تغذیه بدهاسی یمدت به شوهرت مرغ نده بجاش بوقلمو ...

همه کار کردم نمیشه. خب اگه گرم نیست چرا میگه منو ارضا کن؟ فقط تو برطرف کردن نیاز من سرده؟ 

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍
همه کار کردم نمیشه. خب اگه گرم نیست چرا میگه منو ارضا کن؟ فقط تو برطرف کردن نیاز من سرده؟

عزیزم 4نوع طبع داریم توبدن یه عده میل دارن توانایی ندارن شاید شوهرت جز اون دسته هست باید ریشه یابی بشه از خودش نپرسیدی چرا فقط این مدل رابطه میخواد؟

عزیزم 4نوع طبع داریم توبدن یه عده میل دارن توانایی ندارن شاید شوهرت جز اون دسته هست باید ریشه یابی ب ...

جوابی نمی‌ده بهم، وقتایی هم که بعد از دو ماه یادش میفتم منم هستم به زور رابطه برقرار می‌کنه اونم فقط خمیازه می‌کشه عمدی یعنی دارم به زور انجام میدم 

چطور اون دلش میاد تو رو ناراحت کنه اما تو دلت نمیاد اصلا انجام نده بگو میخوای درست انجام بده این روشهای چیه مد کردن  دیگه تنبل شده  راحت دراز کشیده بدون هیچ زحمتی لذتشو میبره  

کار خوبی میکنی واقعو زنایی قوی مثل تو هستن که سالم میمونن چندمورد دیدم چون شوهرشون سرده وارد رابطه ح ...

نه من همچین کثافتی بار نمیارم، ولی هیچوقتم نمیبخشمش جوونیم رفت...