2777
2789
عنوان

منم نیاز دارم بخدا

1300 بازدید | 102 پست

امشب از شدت فشاری که بهم وارد شد تا الان داشتم گریه میکردم، ماهی یکبار هم سمتم نمیاد هر وقت هم خودش دلش بخواد فقط میخواد خودش به آرامش برسه اصلا من مهم نیستم به من دستم نمیزنه یه رابطه یک طرفه میخواد. بعد که من نیاز دارم پسم میزنه امشب به شدت نیاز داشتم گرفت خوابید، منم از حرصم گفتم سایت فیلم ... چیه؟ گفت میخوای چیکار؟ گفتم میخوام نیازمو برطرف کنم اینو گفتم و اومدم تو اتاق خوابیدم یکم دلم خنک شد، بعد بهم پیام داده چرا همیشه همه چیت زوریه مگه هر پنجشنبه باید بشه؟ یکی نیست بگه بابا هر پنجشنبه تو کارتو می‌کنی رابطه یکطرفه داریم من که نه ولی فقط استیکر خنده فرستادم براش

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

تجاوز کن بهش

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برین دکتر اورولوژی،یاایشون مشکل داره یا کلا باهات سرده..داروی تقویتی بخر براش

با من سرده وگرنه خودش بخواد رابطه یکطرفه باید براش انجام بدم

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍