2777
2789
عنوان

کیا همسرشون فیلم مستهجن میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 90 پست
باورت میشه ازش متنفر شدممنیکه با اعتیاد و مریضی روانیش کنار اومدم تحمل کردم بخاطره اینکه فقط اسم بیو ...

آره .. میفهمم ..

نه بابا بیوه چیه دهن مردم بازه من نمیدونم شرایطت چیه ولی مگه چند سال زندگی میگنی که نگران حرف مردمی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرمن تاحالاهیچ مقایسه ای نکرده با اینک خودش بدنسازه و من اندامم معمولیه.حتی خیانتم میکنه مدام.کاشه ...

تو مغزشون ک میکنن مطمعن باش

ولی من بمیرم برات چقد سخته خدا😭😭😭😭😭

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪
تو مغزشون ک میکنن مطمعن باشولی من بمیرم برات چقد سخته خدا😭😭😭😭😭

برام مهم نیس عزیزم فیلم ببینه یا باکسی رابطع داشته باشه چون برام مرده اون ادم هربار ک رابطه میخواس یادم میوفتاد قبل من با یکی دیگ بوده

واااااای خیلی داغونم بخدا از ساعت ده فقط گریه میکنم چشام میسوزه گونه هام میسوزه دارم منفجر میشم آخه ...

منم بار اول ک دیدم همسنطوری بودم الان خندم میگیره😅

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
بخاطر بچم مجبورم ن سرمایه ن درامدی دارم ک جداشم

نمی‌دونستم سیگاریه بعداز یکسال که ازدواج کردیم فهمیدم تا پای طلاق رفتم با کتک زدن طلاق نداد اومدم سره خونه زندگیم

سیگارش بعد چهار سال برام عادی شده

حالا میترسم اینم برام عادی بشه