2777
2789
عنوان

با یکی از فامیل های خانم داشتم چت میکردم گفت فک کردم خط شوهرته یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 37 پست
نه همون لحظه اشتباه کرده برای منم پیش اومده وگرنه گاو که نیست بشینه با مرد فامیل چت آشپزی خونه داری

برای شما چطور اشتباه پیش آمد آخه 

من نمی فهمم این کارش چ معنی داره 

آخه همیشه با این خط تماس تلفنی صوتی و تصویری و پیام داشتیم می‌دونه هم خط منه چرا باید اینطور می‌گفت که من به شوهرم شک کنم 

چی بشه مثلا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای شما چطور اشتباه پیش آمد آخه من نمی فهمم این کارش چ معنی داره آخه همیشه با این خط تماس تلفنی صوت ...

الان یادم نمیاد چی بود ولی باور کن پیش میاد

کسی ریگی به کفشش باشه خودش نمیاد خودش رو تابلو کنه که

میگی بنده خدا متاهله مذهبیه شوهرتم که تو این فازا نیست بیخیال یه لحظه اشتباه کرده و بد تر همون اومده دهنش گفته سخت نگیر اذیت نکن خودت رو هیچی نیست

الان یادم نمیاد چی بود ولی باور کن پیش میادکسی ریگی به کفشش باشه خودش نمیاد خودش رو تابلو کنه کهمیگی ...

آخه بعدش هم خیلی کرم ریخته نه در مورد شوهرم  مثلا در مورد بچه دار نشدنم تیکه انداخته یا چیزای دیگه 

آخه بعدش هم خیلی کرم ریخته نه در مورد شوهرم مثلا در مورد بچه دار نشدنم تیکه انداخته یا چیزای دیگه

خیلی رک بهش بگو انگار منظور خاصی داری عزیزم واضح بگو

بگو از حرفات حس جالبی نگرفتم تکرار نکن لطفا

خیلی رک بهش بگو انگار منظور خاصی داری عزیزم واضح بگوبگو از حرفات حس جالبی نگرفتم تکرار نکن لطفا

نمیشه که برای بچه گفتم گفت منظوری نداشتم یعنی کلا هر کاری بخواد می‌کنه آخر میگه منظوری نداشتم 

بیشتر از اینکه جو خانواده بهم بخوره چیز دیگه ای نیست 

ارتباطت رو کم کن به مرور بذار کنار

اره رابطه کم کردم 

صد حیف که اینجور آدما با ورودشون به خانواده باعث از بین رفتن صمیمیت خانواده میشن واقعا شیطان هستن 

هیچکس از دست زبان و کارای این خانم در امان نیست خودش عقل کل می‌دونه بسیار مذهبی و نماز اول وقت میخونه خیلی محجبه ولی اخلاق و حیا صفر 

مصداق واقعی جو فروش گندم نما