2777
2789
عنوان

با یکی از فامیل های خانم داشتم چت میکردم گفت فک کردم خط شوهرته یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 37 پست

عزیزم شاید کلی گفته که فکر کردم این خط برا همسرته چون من دختر خالم بهم پیام داده باهم صحبت کردیم بعد گفتم حالا چرا با خط همسرت پیام دادی گفت خط جدید خودمه 

بی منظور بوده صددرصد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرت از حرفات به عقل خودش نرسیده که تویی🤣🤣منظورش این بوده فک کرده با شماره شوهرت میری چت میکنی

نه میدونسته که شماره منه 

بعد اگه هم مثلا شوهرم بود این همه مدت چند سال اینا یعنی فکر کرده داره به شوهرم پیام میده 

ببین تا الان لحنش چجوری بوده معلوم میشه منظورش چی بوده

کلا از اون چادری ها ک چشاش فقط معلومه ولی پاش جلو نامحرمم تو مهمونی ها دراز می‌کنه 

خودش خیلی قبول داره ولی چند بار دیدم آمد خونه داخل کشو کمد رفته بود 

چند بار ی چیزایی گفت که دیگه طاقت نیاوردم به شوهرش گفتم گفت منظوری نداشتم حواسم نبود انگار شیرین میزنه

نه دیگه اگه قصدش صحبت با شوهرت بوده اینقدر علنی نمیاد بگه فکرکردم شوهرته

آخه چرا فک کرد شوهرم باید باهاش در مورد آشپزی کار خونه صحبت کنه 

اون ک اینقدر مذهبی بود چطور تا چند سال فکر میکرد خط شوهرمه که براش پیام می‌ره تازه باهم تماس صوتی هم داشتیم میدونست منم دیگه فقط پیام ک نبود 

عزیزم شاید کلی گفته که فکر کردم این خط برا همسرته چون من دختر خالم بهم پیام داده باهم صحبت کردیم بعد ...

نه این خط چند سال دسته منه کلا با این خط باهاش تماس صوتی هم می‌گرفتم یعنی فقط پیام نبود