2777
2789
عنوان

هر لاغری که خوش هیکل نیست آخه پز لاغری میدین😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 69 پست
چرا حرف میزارید تو دهن ادم اخه؟؟؟من مگه گفتم بهترین اندام دارم یا لاغرا همه بدن؟؟؟؟؟؟اتفاقا من از ان ...

عزیزم فقط من نیستم که واکنش نشون دادم 🫠 اگه منظورتون چیز بدی نبود متاسفانه اکثرا اینو برداشت نکردن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم فقط من نیستم که واکنش نشون دادم 🫠 اگه منظورتون چیز بدی نبود متاسفانه اکثرا اینو برداشت نکردن

چون همه فقط میخونن که جواب بدن کسی نمیخونه که درک کنه

همه فقط میخوان حمله ور بشن متاسفانه 

منم مطمئن باش منظور بدی نداشتم وگرنه تو تاپیک نمیگفتم

چون همه فقط میخونن که جواب بدن کسی نمیخونه که درک کنههمه فقط میخوان حمله ور بشن متاسفانه منم مطمئن ب ...

❤️❤️ ولی خب کلا طبیعیه آدما یه سری کلمات رو توهین برداشت کنن مثل پاره استخون 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
عزیز دلم من اصلا بحثم سر چاقی و لاغری نبودبحثم این بود چرا یکیو ک عالیه تخریب میکنن!!! خیلی زشتهشماه ...

ایشون هم مثل همون خانم تخریب کردن 

درسته مخاطبشون من نبودم ولی وقتی اینجوری میگن این حس ب ادمای لاغر القا میشه که بقیه بهشون میگن پاره استخوان

چون ماها خیلی از این حرفا میشنویم

و اعتماد بنفسمونو میارن پایین

من ۱۶۴ ام وزن ۷۵ 

شکمم ندارم ولی باسن و سینه و رون های درشتی دارم🙈دوسدارم همیشه اینطور بمونه شکمم بزرگ نشه خدا😭😭😭

ولی باسن تپل هم دردسره بعضی وقتا حالم بهم میخوره😐

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪
دقیقا🤣فکرمیکنن صرفا چون پاره استخونن مانکن ب حساب میانمن ک خداروشکر میکنم که پاره استخون نیستم اصلا ...

عزیزم واقعا خیلی بیشخصیتی

این چ‌طرز صحبت کردنه

کمبود‌چیزی داری؟

میدونی با حرفات باعث میشی اعتمادبنفس چندنفر کم‌شه؟ 

یا چندنفر نسبت ب خودشون احساس خیلی بدی بگیرن دلشون بشکنه؟😐

من‌هم کمرم باریکه هم سینه‌باسنم روفرمه ولی هیچ‌وقت نیومدم مثل تو بقیرو بخاطر اندامشون‌تحقیرکنم

تواگه ی درصد از اندامت راضی بودی برا بالابردن خودت بقیرو خراب نمیکردی