2777
2789
عنوان

چرا گرونی فقط ب ما فشار میاره

177 بازدید | 25 پست

کمتر همه میخورم کمتر همه میپوشم چون با ی حقوق کارمندی بهتر این نمیشه زندگی کرد اطرافیانم تو این گرونیا طلا میخرن ماشین خارجی اونام کارمندم ولی با حقوق یکم بیشتر اصلا هر جور دارم فک میکنم نمیتونم بفهمم چرا ما برامون جور نمیشه از این کارا کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضیا از طرف پدر و مادرشون ساپورت مالی میشن یه عده هم دو سه جا کار میکنن با قسط طلا و ماشین میخرن

اره خداییش خیلیا شام و ناهار از خانواده ها براشون میفرستن میخورن راحت...

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

من اعتقاد دارم هرچقدر که خرج کنیم خدا به جیبمون برکت میده 

مثلاً خیلی وقتا شده گوشتو مرغ خریدن رو عقب انداختم گفتم بزار کم خرج کنم کلا رزق خونمون کم شده 

ولی وقتایی که خرید میکنم بعدش خداروشکر همه چی پر برکت میشه 

الان به یه حقوق اصلا نمیچرخه زندگی

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

من اعتقاد دارم هرچقدر که خرج کنیم خدا به جیبمون برکت میده مثلاً خیلی وقتا شده گوشتو مرغ خریدن رو عقب ...

منم قبول دارم ولی باور کن بعضی وقتا نمیشه مثلا الان باردارم نمیشه ریسک کرد حسابم خالی باشه چون مرتب دکتر و سونو ازمایش مجبورم خیلی با احتیاط پول خرج کنم

باورت میشه هنوز سرماهیم ولی حسابمون خالیه قسطا رو دادیم یکم خرید کردیم خالی شد حساب

اره گلم خودم بارها  از این روزا کشیدم...

بازم شکر سلامتید

فکرکن دور از جونت تو این شرایط مریض داری هم کنی 

منم قبول دارم ولی باور کن بعضی وقتا نمیشه مثلا الان باردارم نمیشه ریسک کرد حسابم خالی باشه چون مرتب ...

ای جانم خوش قدم باشه😍😍😍چند هفته ای؟

منم باردار بودم پسرمو کلی بهم سخت گذشت ولی خداروشکر الان سالم خوابیده کنارمون...فسقلی چقدر شبا اذیت میکرد...از اولشم شکمو بود پسرک ما😂