2777
2789
عنوان

من و شوهرم 😭

167 بازدید | 20 پست

همسرم مشکل ناباروری داره اسپرمش صفره دکتر باید نمونه برداری انجام بده که ان شاء الله خدا کنه اسپرم باشه آی وی اف کنم ولی اگر نباشه پیشنهاد جنین اهدایی میدن 

من اصلا نمیخام جنین اهدایی قبول کنم

با اینکه با جان و دل عاشق همسرم هستم ولی نمیتونم بدون بچه 😭😭😭😭😭 اینارو دارم می‌نویسم با گریه ها شاید تویی ک به راحتی بچه دار شدی من و درک نکنی بگی بچه همه چیز نیس ولی از جایی به بعد تو زندگی فکر می‌کنی یه چیزی کمه و واقعا سخته بدون بچه زندگی کردن 

هر بار درد و دل کردم اینجا پیشنهاد دادن بچه بکیر از پرورشگاه من این راه هارو همرو روزی هزار بار بهش فکر کردم ولی نمیتونم 

دلم میسوزه به حال خودم و شوهرم دلم خیلی شکسته الان فقط تنها امیدم به همون نمونه برداری همسرمه که اسپرم باشه با جون و دل همه سختی های آی وی اف رو میپذیرم 

این زندگی بدون بچه هیچ معنایی نداره تا روزی که همسرم عمل کنه من روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم 

کلی نذر کردم خدایا بشه تو که می‌دونی من چقدر عاشق بچه ام 😭😭😭

دلم میسوزه برای زندگیمون خدایااا

می‌دونم اکه بدون بچه زندگی کنم چند سال دیگه پشیمون میشم 

از شوهرم نمیتونم دل بکنم بدون اونم میمیرم بدون بچه هم نمیتونم 

شوهرم میگه اکه نشد جدا شو نمیخام خودم که تباه میشم تو رو هم  پا به پای خودم بکشونم 😭😭😭

کاش خدا راه درست و نشونم بده حداقل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اومدم بگم برای بچه دار شدن نذر شیر کن برای علی اصغر توی محرم شب شهادتشون توی هئیت به بچه ها شیر بده و پخش کن ...🥲🤍

خیلی مجربه ان شاالله حاجت روا بشی 🥺🤍

نماز شب هم خیلی خوبه توی قنوت نماز وترش از خدا بخواه بهت بچه بده بی‌دردسر 🤍

الهی خدا یه بچه خوب و سالم توی بغلت بزاره 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

اومدم بگم برای بچه دار شدن نذر شیر کن برای علی اصغر توی محرم شب شهادتشون توی هئیت به بچه ها شیر بده ...

اتفاقا نذر شیر کردم 

پارسال 

و شیر خریدم برای شیر خوارگاه نذر کردم بچه دار شدم هر سال این کارو بکنم 

چند سالته ؟

چند ساله خانه داری ؟

بدون بچه سخته ولی بچه همه چیز نیست اینو داره کسی بهت میگه که 9سال دنبال دوا دکتر برای بچه دار شدن بود .

4بار ای یو ای کردم وتخمک کشی و 4بار انتقال .خداروشکر انتقال دومم مثبت شد .

اما قبلش هر بار که منفی میشدم چون عاشق همسرمم به روی خودمم نمی آوردم .....

تو خونه نشین غصه بخور .باشگاه برو سرکار برو خودتو سرگرم کن

23سالمه 4سالع اقدامم

منم پنج ساله منتظرم زندگی بدون بچه پوچ و بی معناست تا کسی این رو تجربه نکنه حال ماها رو درک نمیکنه،اونایی ک میگن بدون بچه هم میشه زندگی کرد واقعا سخته چون ب مرور ادم از زندگی سرد میشه

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

چند سالته ؟چند ساله خانه داری ؟بدون بچه سخته ولی بچه همه چیز نیست اینو داره کسی بهت میگه که 9سال دنب ...

ببخشید انتقال دوم مثبت شد پ چرا چهار بار انتقال دادی و اینکه خودت سالم بودی؟

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم