2777
2789
عنوان

بدم میاد جدا از همسرم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 45 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای اسیییییییییی.شوهرمن اب ریزش نداره خوشبختانه فقط دهنشو باز میکنه با دهن نفس میکشه با ...

اوووووه اینم رو مخه واقعا تو صورتص باشی نفسسسس بکشه تو صورتت فک کن پیازم خورده باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از بس ک میخوووووره وزنشم بالا رفته

همسر من طوری خرناس میکشه انگار با سمباده روی سنگ رو صاف میکنه وحشتناااک 

من بیدارش میکنم میگم به پهلو بخواب اونوقت کمتر میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وای یاد مادرشوهرم افتادم هی میگه نشونهههه ی اینه ک زندن نفسسس میکشن بهترین صداست چ عیب داره صدای خست ...

حالا من نمیگم بهترین صداس ولی منی ک رو کوچکترین صدا حساسم از صدا این خندم میگیره ولی میخوابم باهاش😂

همسر من طوری خرناس میکشه انگار با سمباده روی سنگ رو صاف میکنه وحشتناااک من بیدارش میکنم میگم به پهلو ...

نه بابا این در هر حالت خروپف میکنه خعیلی سایلنت و خوبه رو کمر هم میخوابه منم میزنمشاااااا میزنمممممش نابودش میکنم صبحا میگه تمام بدنم درد میکنه میگمش خب لعنتی میزنمت پاشو برو بیرون دیگه اینم گاهی وقتا میگم الان خفه میشه از خروپف خودشم میگه صبحا کلوم درد میکنه از خروپفام

من پنج ساله با خروپفای شوهرم کنار اومدم خوابیدم کنارش ولی ابان دو روزه وحشتنااااک خروپف میکنه طوری که حس میکنی خونه داره میلرزه دیگه گفتم بهش جدا بخوابیم من خوابم نمیبره اینجوری سردرد میگیرم خودشم راضی نیست میگه بیدارم کن بگو به بغل بخواب ولی اخه من چندبار بیدار شم که بگم به بغل بخوابه تاااازه پنج دقیقه به بغل میخوابه دوباره صاف میشه خروپف شروع میشه الان دوشبه جدا میخوابیم 

نه بابا این در هر حالت خروپف میکنه خعیلی سایلنت و خوبه رو کمر هم میخوابه منم میزنمشاااااا میزنمممممش ...

پس ببین من چی میکشم

یبار خانوادگی رفتیم مسافرت صبح داداش و دامادمون و بقیه آقایون گفتن چطور پیش این میخوابی ؟ از خجالت آب شدم

گفتن تا صبح هزارتا صدا درآورده صدای خرس تراکتور صدای سمباده صدای جنگل

هیچ کدومشون تا صبح نخوابیده بودن 

الان هر جا بریم همسرم رو جدا میزارن که تو تنها بخواب یعنی اینقدر وحشتناک خروپف میکنه هیچ چی هم حالیش نیست انگار دکمه داره سرش رو میزاره رو بالش میخوابه فوری

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
پس ببین من چی میکشمیبار خانوادگی رفتیم مسافرت صبح داداش و دامادمون و بقیه آقایون گفتن چطور پیش این م ...

همسر منم سریع میخوابه اونوقت من تا صبح تو فکر قسطا و بدبختیام 🤣🤣🤣

من پنج ساله با خروپفای شوهرم کنار اومدم خوابیدم کنارش ولی ابان دو روزه وحشتنااااک خروپف میکنه طوری ک ...

فکر ‌کردم میگی ابان ماه دو روز وحشتناک خروپف میکنه ترسیدم یاحظه 🤣🤣🤣🤣 بعد فهمیدم منظورت الانه