2777
2789
عنوان

خیاطی که گند زد به لباسم

442 بازدید | 31 پست

برای بله برونم دادم به یه خیاط که فامیلیم, بنده خدا خیلی برای لباسم زحمت کشیده بود و وقت گذاشته بود کاملا مشخص بود ولی به خاطر کم تجربگیش پشت لباسم خیلی بد وایمیستاد جوری که قابل پوشیدن نبود. دادم درستش کنه بدترش کرد

یه روز مونده بود به مراسمم بردم یه خیاط دیگه تعمیرات

حالا میخوام مبلغی که بابت تعمیر دادم از دستمزدش کم کنم، بعد بهش بدم ولی بابام میگه نه زشته فامیلیم کدورت پیش میاد ولش کن پولشو کامل بده بره🫠 ولی زورم میاد واقعا

تو این شرایط کار درست چیه؟ 

حیاط های عزیز معمولا کارشون همینه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخاطر فامیل بودنتون بگذر و پولشو کامل بده.زشته تو عالم فامیلی.ولی دیگه لباس نبر پیشش.من به همین دلیل هیچ‌قت نه برای خرید نه ارایشگاه نه هیچ چیز پیش فامیل نمیرم.والا یبار مامانم لباس پیش دختر عمم گند زد به لباسش.ادم نمیتونه چیزی هم بگه چون فامیل هست.

حالا نمیدونم به خاطر شرایط فامیل بودنمون بگذرم تز پولی که واسه تعمیر دادم یا بی رودروایسی دستمزدشو ک ...

به نظرم اگه تازه کار بوده نباید لباس مجلسی رو قبول میکرده ولی شما همه چیز به دل خودت بستگی داره اگه برات سخت نیست پولشو بده ولی یه جوری غیر مستقیم بهش بگو لباست چقدر ایراد داشته و راضی نیستی که اونم اشکال کارش رو بفهمه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹