2777
2789
عنوان

من حساسم یا شوهرم بیشعوره کدوم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 22 پست
مث خوره میفتن ب جونم انقد ب مغرم فشار میارن ک دلم میخاد سرمو بکوبم ب دیوار ک حوصله هیچکسو ندارم😔😔

گل اگر واقعا این ماجرا برا یه ماه پیش هست باید همون موقع به روش می آوردی و انتظارات میگفتی و پرونده این بحث تا آخر عمر می بستی .

الان دیگه اذیت نکن خودتو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه زری زده به دل و روده اینات نگیر

اگه میبینی مثل من میریزی تو خودت بعد یهو لبریز میشه بهش بگو تا حالت خوب بشه اگه ادم بیخیالی و صبوری بهش نگو بگذر اینجوری بهتره 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

منم اینطوری بودم تاااااا اینکه دوس پسرم اومد تو زندگیم من دیگ یاد گرفتم حساس نباشم😐😂

اون همچیو به یورش میگیرع و خیلی شوخع 

دیدم اگه منم اینکارو نکنم داغون میشم 

میدونی اینو کجا فهمیدم یع شب من حساس بازی دراوردم اینقددددددددر گریه کردم تا بالا اوردم فردا شبش اومد دنبالم من قیافم طوری بود ک انگار گرفتن کتکم زدن حالا دوس پسرم خوشگل پوستش برق میزد اروم 

همون شب بود ک گفتم خاکبرسرم اگ گریه کنم یا حساس بازی دربیارم  نمیگم اصلا گریه نمیکنم یا حساس نمیشم اما درحد نیم ساعت بعد رها میکنم