2777
2789
عنوان

خیلی زیاد دلم تنگه واسه شوهرم🥺

191 بازدید | 8 پست

یه مدت بود کاربریمو تعلیق کرده بودم کلا نمیومدم اینجا ولی امروز از صبح تا همین الان اونقد دلم گرفته که غصه دار ترینم اومدم بنویسم اینجا

شوهرم واسه خاطر کارش رفته ترکیه، با امروز ۱٠روزه،، منم خیر سرم باردارم ۵ هفته دیگه زایمانمه با این وضع روحیم

منم خونه مامانمم، روزی دو سه بارم ویدئو کال داریم ولی من خیلی سختمه، امروز به شدت احساس تنهایی و بدبختی میکنم😭😭 رفتم حموم نیم ساعت گریه کردم، مامانم نگران شده بود اومده بود میگف چرا انقد طول کشید اومدمم گفتم شامپو رفته چشم برا همین سرخه

الانم باز بدتر شدم، قلبم میخاد از جاش درآد، خابم نمیبره اصلا😭😭😭😭

کاش نمیذاشتم تو این وضعیت بره، فک کنم بچمم عاصی کردم، ولی دست خودم نیس😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک کنم سه چهار روز دیگه هم

عیب نداره چشم بهم بزاری این سه چهار روز میگذره برمیگرده پیشت خیلی سخته میدونم منم مثل توهم خچیه روزم شوهرمو نبینم انقدر دلم براش تنگ میشهه

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

عیب نداره چشم بهم بزاری این سه چهار روز میگذره برمیگرده پیشت خیلی سخته میدونم منم مثل توهم خچیه روزم ...

این چند روز قراره واسه من چند ماه بگذره انگار

دلم واسه خونمم تنگه، کلا انگار گم شدم

میدونم درکت میکنمم خودت. هم نمیتونی باهاش بری یعنی

خودم نرفتم فک کردم اینجوری بهتره،اگه برم اذیت میشم چون باردارم، ولی کااااش رفته بودم،، میدونی خونه مامانمم راحت نیستم زیاد، بابام شکممو میبینه خجالت میکشم سر سفره، زیر شکمم مدام دردش میگیره صدامو درنمیارم وقتی بابامو داداشم خونس

ولی اونقد گیجی کردم قبلش هیچ ملاحظه نکردم اینجوری میشه که پاشم برم باهاش