2777
2789
عنوان

دانشگاه بی ارزش

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 60 پست
خب مساله اینه بازار کار فقط به رشته های دانشگاهی نیاز ندارهخیلی کار های دیگ میشه کرد برای کسب درامد

برو دنبال ایندت و اگه فکر میکنی کاری هست ک تورو موفق ترت میکنه حتما ب اون سر بزن 

خب اونام ی مهارتن دیگه برو یاد بگیر میتونی ی رشته تحصیلی مرتبط باهاشم ببخونی

مهارت ربطی به تحصیل نداره

بله در حال یادگیری‌مهارت ها هستم

ولی صحبتم شخصی نبود کلی بود

به نظرم این دانشکاه رقتن ی معضل فرهنگیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه رواشناسی نمی خونی؟ اون که پشت میزی هست 😁

چرا میخونم. ولی خب بیشتر شغلا همین جوری شدن الان

علاقه ی خودن طبیعت شناسی بود ازینا که میرن تو طبیعت تحقیق و اینا میکنن ولی با توجه به بازار کارش تو ایران نرفتم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
چرا میخونم. ولی خب بیشتر شغلا همین جوری شدن الانعلاقه ی خودن طبیعت شناسی بود ازینا که میرن تو طبیعت ...

دقیقا 

متاسفانه اینجا خیلی از مشاغل شغل ندارن 

من خودمم یه رشته انتخاب کردم که بتونم مهاجرت کنم شاید اون ور تونستم رشته مورد علاقمو بخونم

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

دقیقا متاسفانه اینجا خیلی از مشاغل شغل ندارن من خودمم یه رشته انتخاب کردم که بتونم مهاجرت کنم شاید ا ...

ایشالا که موفق باشی عزیزم

اره خب خوندن یکسری رشته ها تو ایران ریسکه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
ایشالا که موفق باشی عزیزماره خب خوندن یکسری رشته ها تو ایران ریسکه

برای منم دعا کن موفق شم عزیزم

برای منم دعا کن موفق شم عزیزم

حتما عزیزم 😍

ان شالله همه جونا برسن به اون چیزی که می خوان 

متاسفانه نسل ما آیندش خیلی خوب نیست 

گرونی تورم و... شرایط رو سخت کرده 

همین که داری تلاش می کنی برای پیشرفت یعنی ادم قوی هستی 🙂

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

من روانماشباع شده اما هنوزم هستن کسایی که با تلاش به درامدای بالا رسیدندرکل میخوام بگم توی هررشته ای ...

روان خیلیم خوبهه♥

اشباع هم نشده والا اکثرا سواد ندارن با سوادا به جاهای خوبی میرسن.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

دانشگاه خیلی مهمه.مهارت رو کنارش هم میشه ادامه دادخیلی هاهم با تحصیلات به جاهای خوبی رسیدن

بهد چرا مهارت رو به تنهایی یاد نگرفت؟

به جای ۴ سال وقت تلف کردن تو دانشگاه

بهد چرا مهارت رو به تنهایی یاد نگرفت؟به جای ۴ سال وقت تلف کردن تو دانشگاه

تو دانشگاه اسی اصلا وقت تلف نمیشه

دانشگاه دید ادمارو عوض میکنه

کلا محیطیه برای رشد.

اگه‌کسی هدفش پول هست بله میتونه فقط بره سراغ مهارت.

ولی خیلی ها هدفشون چیزای دیگه ای هست که در گرو درسه.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱