2777
2789
عنوان

دانشگاه بی ارزش

297 بازدید | 60 پست

واقعا هر کی میبینم دور تودم میره ی رشته میخونه لیسانس میگیره که هیچ واریم نیست بعدش!!

خب ج کاریه اط اولوارد بازار کار شو تا ۴ ۵ سال عمرتو تلف کنی!!

همه ی رشته ها که مثل هم نیستن 

الان فرهنگیان تا وارد دانشگاه میشی یه جورایی استخدامی

رشته های دیگم خب باید حسابی تلاش کنی تا مقاطع بالا بخونی دیگه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بر عکس شما 

من هر کی دورم دیدم با درسش رفته سر کار 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظر منم برای رشته های سطحی یا رشته هایی که اشباع شدن مثل عمرا و روانشناسی و حسابداری برین ی مهارتی یاد بگیرین ک بعدا ب دردتون بخوره ،اما کتاب خوندن برای دل خودتون رو فراموش نکنین 

ب نظر منم برای رشته های سطحی یا رشته هایی که اشباع شدن مثل عمرا و روانشناسی و حسابداری برین ی مهارتی ...

کتاب توندن که کار درست و خوبیه شکی توش نیست

اما دانشگاه ۹۰ درصد مواقع هیچی توش نیست

استخدام با چ حقوقی؟

اطلاع ندارم

ولی باید در حد حقوق کارمندی باشه دیگه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اطلاع ندارمولی باید در حد حقوق کارمندی باشه دیگه

خب خیلی مهمه

وقتی ب مشاور تملاک لا یک معامله میتونه۵۰ ۶۰ تومن کاشب شه چزا حتما درس بخونه؟

اونم کسی که عاتقه ای نداره به درس؟

ب نظر منم برای رشته های سطحی یا رشته هایی که اشباع شدن مثل عمرا و روانشناسی و حسابداری برین ی مهارتی ...

من روانم

اشباع شده اما هنوزم هستن کسایی که با تلاش به درامدای بالا رسیدن

درکل میخوام بگم توی هررشته ای تلاش کنی موفق میشی

سز چ کاری؟الان اسنپ درامدش از ۹۰ درصد بیشتره

به نظر شما پشت میز بشینی بهتره 

یا اسنپ کار کنی؟ 

کارمند بانک باشی 

یا توی یه شرکت کار کنی بهتره 

یا اسنپ کار کنی؟ 

من برای کسایی که اسنپ کار می کنم ارزش قائلم

ولی به نظرم هنوز مشاغل جایگاه خودشون رو دارن تو جامعه

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

خب خیلی مهمهوقتی ب مشاور تملاک لا یک معامله میتونه۵۰ ۶۰ تومن کاشب شه چزا حتما درس بخونه؟اونم کسی که ...

اونم به نوعی کسب دانشه

ولی کسب دانش خارج از دانشگاه

درکل ادم هیچوقت از یادگیری ضرر نمیکنه