2777
2789

میشه کلی بگید چه رفتارهایی باهاشون دارید.

میدونم که به خود افراد هم بستگی داره ولی خیلی کنجکاوم رفتار ها رو بدونم و بدونم درمقابلشون چه کار هایی انجام میدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی نازنازیم جلوش دلش میسوزه اذیتم نمیکنه😂😂فهمیدم بدترین چیز قلدری کردن واسه مرداست خیلی بدشون میاد 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خیلی نازنازیم جلوش دلش میسوزه اذیتم نمیکنه😂😂فهمیدم بدترین چیز قلدری کردن واسه مرداست خیلی بدشون می ...

وای من باهاش خیلی کل کل میکنمو میخوام تو بحثا ببرمش با اینکه از بحث کردنمون کیف میکنه.🤣 ولی به نظرت قلدری حساب میشه؟

از ظاهر استایلش تعریف کن

خودتو پیشش تحقیر نکن مثلا نگو منوکسی دوست نداره من زشتم بی استعدادم.... اینجوری دیدگاهش راجبت کم کم عوض میشه و دیگ اونجوری ک باید بهت ارزش بده نمیده

بهش توهین نکن سعی کن در عین صمیمیت همیشه احترامشو نگه داری

بخاطر دعوا یا حرصت ازش پا روخط قرمزاش نزار

پیشش بدهن نباش

ب خودت برس خودتو‌ دوست داشته باش 

اگ اشتباه کردی ازش معذرت بخوا

همش بهش گیرنده با فلانی صحبت نکن چرا خانوادت اینو‌گفت با رفیقات نرو بیرون...جوری نباش ک احساس زندانی بودن کنه

پشتش باش سعی کن درکنار هم پیشرفت کنین

بهش دروغ‌نگو 

به ذات و تربیت اون مرد بستگی داره و اینکه رابطه عاطفی خوبی از بچگی با مادرش داشته باشه این مورد آخر خیلی تو رفتار مردها با زن ها تاثیر داره....

بعد هم کلا هر مردی یه قلقی داره...ولی یه چیزی تو همه مردها مشترکه اون هم "لذت تامین کردنه".

وقتی مرد یه کاری براتون انجام‌ میده یا چیزی براتون می خره 

خیلی ازش تشکر کنید جوری که احساس غرور و لذت کنه و دوباره و دوباره اون کار رو تکرار کنه...

تو گوگل سرچ کن: کلید مرد (دکتر حبشی) فایل صوتیه حتما گوش کن.

وای من باهاش خیلی کل کل میکنمو میخوام تو بحثا ببرمش با اینکه از بحث کردنمون کیف میکنه.🤣 ولی به نظرت ...

من که فقط تو دعوا و بحث سعی میکنم اینطوری باشم

منم مثل توام تو این موضوع ولی شنیدم همه میگن که پسرا به دخترای خنگ بیشتر توجه میکنن چون یه جورایی حس خفن بودن میکنن کنارشون  و دوس دارن تحسین بشن و یه جورایی حس قدرت میده بهشون  مثلا بدی کاراتو انجام یده برات بگی بلد نیستم فلان میدونی چی میگم؟ 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ