2777
2789

سلام مینویسم لطفا بگین با این شرایط تو این زندگی میموندین یا نه

۱ شوهری که وقتی حاظر میشی برین بیرون قیافتو و تیپتو مسخره میکنه و بهت میگه صورتشو نگا خدا هیچکس‌ مثل این زشت نکنه ... در کل دلتو میشکنه و اعتماد بنفستو میبره زیر صفر یکی دو بار هم نیست قبل هر مراسم و مهمونی هی بهت گیر میده و تخریبت میکنه 

شوهری که دست بزن داره سر کوچکترین مسئله ای که بر خلاف میلش باشه 

شوهری که زور گوئه مثلا وقتی ناراحتت کرده با حرف یا رفتار خودش و تو بهش بی اعتنایی میکنی میگه تا ۳ میشمارم فعلان کارو انجام بده و اگه انجام ندم به بدترین شکل کتک میخورم 

شوهری که باهات هر شوخی میکنه که یا به روح و روانت اسیب میزنه یا به جسمت 

شوهری که گوشیتو چک میکنه و نمیزاره فضای مجازی داشته باشی 

شوهری که چشم چرانه در حالی که تو داری بهش عشق محبت میدی راجب زنا و دخترای دیگه حرف میزنه جلو من به عکس لخت دخترا نگا میکنه یا تو اینستا پست و استوری های .... دنبال میکنه 

شوهری که وقتی باهاش میری دور دو  برا دخترا و زنای دیگه بوق میزنه و تیکه میپرونه

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

ی موردشم کافیه برای ادامه ندادن

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجردم ولی این چه شوهریه خدایی از کجا پیدا میکنین؟؟؟ بگید ما اون سمتا نریم 

چطور با دست بزن و خیانت و اینا کنار میای؟؟

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

اگر بچه داشتم سخت بود اگر نداشتم اصلا نمیموندم خصوصا زن بازی و کتکش

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چرا موندی تو این زندگی؟

بچه داری؟

روانی و غده طرف

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

پدر حمایت گری ندارم ولی رفتارای شوهرم قابل تحمل نیست دیگه برام 

حتی میدونم که اگر طلاق بگیرم زندگی خیلی سختی در پیش رو دارم 

مشاوره و اینارم قبول نمیکنه و نمیزاره من حتی تا سر کوچه برم 

با خانواده خودش قطع ارتباط کرده و از هیچ کسی حرف شنوی نداره به همه بی احترامی میکنه کلا نسلشون همینه 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

گربه رو دم حجله نکشتی اینقدر دور برداشته چه خبره مگه بی کس و کاری همچین غلطی بخواد بکنه؟ کسی نیست استخوناشو خرد کنه؟ مگه میشه اینقدر یه دختر بی زبون باشه شوهرش اینقدر دور برداره! 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
گربه رو دم حجله نکشتی اینقدر دور برداشته چه خبره مگه بی کس و کاری همچین غلطی بخواد بکنه؟ کسی نیست اس ...

بله 

پدرم منم همینه

چرا چونکه مادرم از اول بهش رو داد اینم دور برداشت الان راحت از خیانتاش میگه