2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 70 پست

بعضی آدما جنبه ندارن ...متاسفانه متاسفانه انقد فضای مجازی و اینا هم خراب شده جامعه هم خراب شده کلا روان مردا بیمار شده...پسرخواهرشوهرم نه سالش اما حس میکنم خیلی به این چیزا فکر می‌کنه هم سن پسرم همش راجب ازدواج و اینا حرف میزنع..یا اگه یک دختر و یا خانوم آرایش کرده از اقوام ببینه هی می‌ره بغلش و سمتش ...یکذره هم هیکل داره اما یک جوریه ..این یکذره بچه درگیر ذهنش آدم بزرگا جای خود ...

چقدر زنای جامعه ما ساده هستن فکر کردن ولنگاری و بی حجابی و لخت چرخیدن به نفع ماست در صورتی که داره ذهن مردامون بیمار می‌کنه ..بهت قول میدم بالا هشتاد درصد مردامون بیماری ذهنی جنسی دارن روانشون درگیر شده از بس فساد زیاد شده

خیلی قبل یک بتر فقط یک بار راجب بدن خواهر من پرسید بد من خیلی حالم بد شد اونم هیچ وقت دیگه تکرار نم ...

مطمئنی؟؟حساس نشدی؟؟

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی آدما جنبه ندارن ...متاسفانه متاسفانه انقد فضای مجازی و اینا هم خراب شده جامعه هم خراب شده کلا ر ...

اصلا دیگه غیرت ناموس اینا هیچی نیست 

هیچ معمی نداره 

ب خدا من چند تا خاله دارم رو اسم بابام قسم میخورن یک بار اگه بابای من باهاشون رفتار جور دیگه کرده میبود نکرد 

همین نی نی سایت پر شده از اعتراض خانوما از خیانت و روان پریشی های جنسی مرداشون ..باور کنین دلیلش همین برهنگی  و فساد و ایناست ...بعضی زنامون تو جامعه عین پ و ر ...استار ها راه میرن و برخورد میکنن‌..بلوغ رسیده زیر هشت سال ...به کجا چنین شتابان 

همین نی نی سایت پر شده از اعتراض خانوما از خیانت و روان پریشی های جنسی مرداشون ..باور کنین دلیلش همی ...

ولی خواهر من بد نمیپوشه عادیه طفلک بد ب شوهر من میگه داداش اینو کجای دلم بزارم 

اگه یک بار سوال نمیکرد تو ذهنم نمیموند ولی وقتی یک بار پرسید هیچ وقت از قلبم نرفت بیرون

حواست باشه بهش ولی برا آرامش خودتم که شده فکر کن بیخود حساس شدی 🥲

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

همین نی نی سایت پر شده از اعتراض خانوما از خیانت و روان پریشی های جنسی مرداشون ..باور کنین دلیلش همی ...

دلیلش اموزش و تربیتی که داده نشده 

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 چرا زندگیم اینجوری شد نمیفهم ای خدا

ان شالله که اشتباه میکنی 

طرف از این تماس های تبلیغاتی گرفته بود با شوهرم یک جوری حرف میزد و حرفاش میکشید که بلانسبت سنگ هم میخواست بفروشه هر مردی ازش می‌خرید از بس تحریک آمیز حرف میزد ...

وقتی روان و احساسات جنسی مردامون داره تو جامعه ۲۴ ساعت دستکاری میشه از کنترل خارج شده ...طرف می‌گفت شوهرم خیلی هم مومن و خوبه و دوسم داره اما سرکارش مهندس انقد کارگرا جلوش فیلم ....پ و دیدن که شوهر مذهبی اینم آلوده شد بود و معتاد شده بود ..دیگه تا تهش بخون 

دلیلش اموزش و تربیتی که داده نشده

دلیلش کم رنگ شدن معنویت 

دلیلش سوسول شدن پسرامون و لات و بی حیا شدن دخترانمون. ..دلیلش جو‌گیر فضای کثیف مجازی و رسانه شدن ...

دلیلش جابه جای ارزش هاست 

خدا کنه خدا فقط میدونم دیگه حسی بهش ندارم همیشه پر از خشمم نسبت بهش

حق داری چرا با ی روانشناس حرف نمیزنی؟؟