2777
2789
عنوان

لطفا لطفا فقط خانومایی ک ناخنشون کاشت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 89 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اچ‌پی وی ایدز نیست ک ،، بعدشم کسی خب انقد می‌ترسه کاشت نکنه بنظرم من خودم کاشت میکنم اصلا نمیترسم

نه منظور من ایدز بود من همیشه از ایدز میترسم میگم نکنه ایدز بگیرم🥴🥴باید برا خودم پک بگیرم

نه من میگرن دارم زیاد میرم اورژانس و درمانگاه و همیشه سرم درد میکنه مشکلی ندارن همیشه با کاشتم پدرمم ...

خواهرم مشکل شما طوری نبود که نیاز به گرفتن اکسیژن خون باشه چون میگید میگرنه

من مادربزرگم خونه ماست بیمارن، دستگاه اکسیژن بهشون وصله و هر چند ساعت یه بار میگیریم اکسیژنشون رو، روی ناخن اگر هرچیزی باشه نمیگیره چون دستگاه دقیقا از ناخن میگیره و انگشت بین دستگاه قرار داره. خیلی معروفه این مسئله

میتونید فردا برید از یه مطبی بیمارستانی از پرستارها بپرسید میگن بهتون

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من دیدم قبل استفاده اسپری ضد عفونی میزنن 

یه جا دیگه هم بود کلا سر سوهاناشو مینداخت تو الکل و بعد بیرون می‌آورد خشک میکرد و...

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

البته من کاشت نمیکنم

میخواستم‌بگم ارایشگرتن‌عوض کن که اینم‌ریسکه چون وقتی میگی پنج ساله کاشت میکنی یعنی پیش یه ازایشگری وکارش خوبه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

پایین ناخن یه فضایی هست دکترها میگن اون باعث سرطان پوست میشه و اشعه ای که وقتی ناخن می کاری میشینه رو دست همون جا برخورد می کنه .این یعنی ناخن کاشتن مساویست با خودت در معرض مستقیم سرطان پوست قرار دادن .ناخن های خودتون با محلول های تقویتی تقویت کنین ،از محافظ ناخن استفاده کنید تا بلند شه‌ خیلی نچرال و خوشکل هم میشه

جلو چشم خودم میزنن برام تعویض میکنن ...

اونی که تعویض میشه فقط سر سوهان سنباده ای همون که پهنه اونیکی ها کاغذی ندارن درضمن بیشتر زخم شدنا با نیپره نیپر هم که برا همه مشترک استفاده میشه و الکل بخوره کند میشه باید بره تو دستگاه تا ضد عفونی بشه