2777
2789
عنوان

لطفا لطفا فقط خانومایی ک ناخنشون کاشت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 89 پست
من اون کلیپ رو دیدم اتفاقا برای سه تا دوستم که متخصص پوست و مو هستن فرستادم اون خانم پسوریازیس داشتن ...

کلیپ ندیدم  رفتم دکتر پوست واسه خودم ،دیدم دکتر پوست داره به خانم این طور میگه که چرا خودت در معرض سرطان قرار میدی و عفونت پر خطر ،حتی دکتر های پوست مخالف بلند گذاشتن ناخن عادی هم هستن میگن باعث میشه پوست دست زود پیر شه‌ و اگزما و اینا .واسه ناخن کاشتن هم گفت اگه مجبورید باید کرم ضد آفتاب بزنی پوست دستت و اینا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرم مشکل شما طوری نبود که نیاز به گرفتن اکسیژن خون باشه چون میگید میگرنهمن مادربزرگم خونه ماست بی ...

بله حرفای شما درسته.من خودم برای زایمان لاک داشتم بمن گفتن اول برو لاکتو پاک کن بعد بیا.بعد تو اداق عمل پرسیدم بهم دلیلشو گفتن.

کلیپ ندیدم رفتم دکتر پوست واسه خودم ،دیدم دکتر پوست داره به خانم این طور میگه که چرا خودت در معرض س ...

والا من دوستام که خودشون پزشک پوست همه شون کاشت دارن باز هم هستن تخصص رشته های دیگه دارن اونا هم همین طور قطعا اگر خطر داشت انجام نمیدادند...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
جانم بپرس ان شالله که یادم بمونه من سال ۹۸کلا چند جلسه رفتم

عزیزم من دستگاه مینی خریدم با لاکژل و سوهان و تاپ کت.برای اینکه سالن نرم و خودم تو خونه ژلیس کنم ناخونامو.اول ضد قارچ زدم رو ناخنم بعد لاکژل گذاشتم تو دستگاه.خشک شد.بعد تاپ کت زدم.خیلی قشنگ سد.ولی بعد یمی دو روز قالبی درومد.بخاطر اینکه پرایمر نزدم اینجور شده؟

والا من دوستام که خودشون پزشک پوست همه شون کاشت دارن باز هم هستن تخصص رشته های دیگه دارن اونا هم همی ...

واسه منفعت خودشون هست و پولی که بدست میارن ،معلومه میگن بی خطره ،مثل عمل بینی یا ژل زدن و‌خیلی چیزهای دیگه اینا صرفا جنبه بیزینس داره واسه دکترها متأسفانه .تازه خانم پیر بشه می‌فهمه چه با خودش کرده

عزیزم من دستگاه مینی خریدم با لاکژل و سوهان و تاپ کت.برای اینکه سالن نرم و خودم تو خونه ژلیس کنم ناخ ...

پرایمر و بی ژل هم باید بزنی بعد ضد قارچ پرایمر بزن یه ۳۰ثانیه تایم بده بعدش بیس ژل بزن بزار دستگاه بعدش لاک بزن درضمن اول کارت فک کنم باید خط و خش هم بندازی اینو دقیق یادم نیست 

واسه منفعت خودشون هست و پولی که بدست میارن ،معلومه میگن بی خطره ،مثل عمل بینی یا ژل زدن و‌خیلی چیزها ...

دکترها ناخن نمیکارن جانم آرایشگاه انجام میده که بیزینس باشه براشون تو ایران مشکل فقط مذهبه که مخالفه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
پرایمر و بی ژل هم باید بزنی بعد ضد قارچ پرایمر بزن یه ۳۰ثانیه تایم بده بعدش بیس ژل بزن بزار دستگاه ب ...

اره خط و خشم انداختم.ممنونم ازینکه جواب دادی.اخه پول وسیله ها زیاد شده بود.گفتن حتما پرایمر و بیس کت واجب نیست.ولی ظاهرا استباه میکردم.پس اونا رو هم میخرم.بازم مرسی  

اره خط و خشم انداختم.ممنونم ازینکه جواب دادی.اخه پول وسیله ها زیاد شده بود.گفتن حتما پرایمر و بیس کت ...

ببین پرایمر رو که حتما باید بخری بیس ژله چیه اون تازه اومده فردا میپرسم دقیق میگم تگم گن فردا یادم نره چون زمان ما بیس ژل نبود تازه اومده 

عزیزم اگر زخم نشی قطعا وسیله بهت اچ پی وی ونتقل نمیکنهاما اگر زخم بشی ویروس روی زخم میشینه و میتونه ...

عزیزم بر اساس علمی این ویروس توی بدن زنده میمونه و انتقال اون از طریق سطوح خیلییی پایینه