2777
2789
عنوان

لطفا لطفا فقط خانومایی ک ناخنشون کاشت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 89 پست
اونی که تعویض میشه فقط سر سوهان سنباده ای همون که پهنه اونیکی ها کاغذی ندارن درضمن بیشتر زخم شدنا با ...

برای من یک مدل استفاده میکنه هم دست هم پا و این مدلیه میخواین رفتم عکس بگیرم براتون بذارم؟

هرچی آرزوی خوب مال تو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سرطان ؟کدوم اشعه ؟تاحالا لامپ ال ای دی دیدی؟اونم همونه

خوبه نوشته اونایی که کاشت دارن بیان بعد یک سری آدمی که فقط یک سری مطالب رو شنیدن دارن میان میگن .....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
سرطان ؟کدوم اشعه ؟تاحالا لامپ ال ای دی دیدی؟اونم همونه

نمیدونم دکتر پوست به یه خانمه گفت که پوست دستش سفیدک سفیدک شده بود ناخن کاشته بود .می گفت ده ساله ناخن می کارم الآن‌ این جور شده .

برای من یک مدل استفاده میکنه هم دست هم پا و این مدلیه میخواین رفتم عکس بگیرم براتون بذارم؟

عزیزه دلم من الان دارم وسایلاشو امکان نداره کاشت ناخن با یه سر سوهان باشه یعنی ناخن کار شما هم ۸۰درصد موادو هم خط و خش و هم مانیکور رو با سنباده ای انجام میده 😐😐

عزیزه دلم من الان دارم وسایلاشو امکان نداره کاشت ناخن با یه سر سوهان باشه یعنی ناخن کار شما هم ۸۰درص ...

بله با یکی انجام میده فکر می‌کنید دروغ میگم اینقدر سوال میپرسید؟! برام چه فایده داره دروغ بگم یا الکی حرف بزنم؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من ببین چند ساله دارم اصلا چیزی نشده

ان‌ شاءالله‌ که نشه ،ولی من مستقیم از زبون یه دکتر فوق تخصص پوست شنیدم ‌.گفتم شما ها رو هم در جریان بزارم .باورتون هم نمیشه خودتون هم می تونید بپرسید عزیزم 🌹❤️

بله با یکی انجام میده فکر می‌کنید دروغ میگم اینقدر سوال میپرسید؟! برام چه فایده داره دروغ بگم یا الک ...

برام عجیبه من خیلی وقت پیش اموزشش رو رفته بودم تازه کاشت اینا اومده بود همه اینارو خریده بودم دیگه ادامه ندادم برام عجیب بود 🌝

برام عجیبه من خیلی وقت پیش اموزشش رو رفته بودم تازه کاشت اینا اومده بود همه اینارو خریده بودم دیگه ا ...

من شما رو یادم میمونه براتون عکس میگیرم میذارم ببینید حتما 😄😄

هرچی آرزوی خوب مال تو 
ان‌ شاءالله‌ که نشه ،ولی من مستقیم از زبون یه دکتر فوق تخصص پوست شنیدم ‌.گفتم شما ها رو هم در جریان ...

نمی‌دونم والا ولی داخل دستگاه یو وی همون چراغ ال ای دی های خودمونه ان شالله که چیزی نمیشه 

نمیدونم دکتر پوست به یه خانمه گفت که پوست دستش سفیدک سفیدک شده بود ناخن کاشته بود .می گفت ده ساله نا ...

من اون کلیپ رو دیدم اتفاقا برای سه تا دوستم که متخصص پوست و مو هستن فرستادم اون خانم پسوریازیس داشتن وربطی به کاشت ناخن نداشته 

هرچی آرزوی خوب مال تو