2777
2789
عنوان

اوایل عقد چجوری باید رفتار کنیم فردا عقدمه

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دوش😂

تو مراسمت اگه بزن بکوبه خب برقص شاد باش ولی زیاد ذوق زده نباشی ک بگن شوهر ندیدس😐

عقدم اوایلش خجالت میکشی ولی سعی کن برا شوهرت بیحیا باشی🙄 تو رابطتون زیاد خجالت نکش

حالا اولش بکش😂بعد ک روتون باز شد دیگه سعی کن بگیریش تو چنگت چون کفتارا این زمونه زیاد شدن

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸
هر دوش😂

تو مراسم کیف کن بابا 

یه شب متعلق ب توعه

به تو گفتن که خدا داده تو رو دست یه لک لک؟ 😐 ولی لک لک که پرنده اس🤔😏 موضوع اون عشق برنده اس👩‍❤️‍💋‍👨🪱😝🤰🤷‍♀️😬😂https://abzarek.ir/service-p/msg/2021474 ❤️عشق❤️ تو‌گناه باشه یا اشتباه من گناه میکنم با ❤️عشق ❤️تو حتی به اشتباه⛔ ... ممنوعه عشق تو ولی قشنگترین گناهمی 🥹

از اول اینو بگم با خانواده شوهر صمیمی وخاکی نشو البته خودت هم براشون نگیر ،با بهترین ورژن خودت باهاشون برخورد کن مودب‌ ومتین ،درست مثل رفتاری که با هفت پشت غریبه نایب داری که اومدن مهمونیت یا مهمونشون شدی .با شوهرت هم موردی رفتار کن ،حریمت ر‌وحفظ کن از همین حالا ،توهین نکن هیچ وقت تا اونا هم احترامت حفظ کنند.پرده حیا بین زن و شوهر فقط داخل رخت خواب باید بیفته.و اگه شوهرت یا خانوادت احیانا غیر مستقیم چیزی گفتن اصلا به خودت نگیر و اگه مستقیم گفتن واضح بهشون بگو شما حق توهین به من ندارید و تمام و اصلا قاطی بحث هاشون نشین  .(این تجربه ها رو نگه داشته  بودم به دخترم بگم )

اگه جاری داری مواظب باش هر وقت شروع به غیبت از قوم شوهر کرد سریع بحثو عوض کن.... ممکنه برات دردسر کنه

دل به دلش نده

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞