2777
2789
عنوان

اوایل عقد چجوری باید رفتار کنیم فردا عقدمه

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مبارکه 

خود واقعیت باش ،لازم نیس طور خاصی رفتار بکنی 

فقط سعی کن با ادب تر و با متانت تر از قبل باشی 

هر لحظه دلت خواست لبخند بزن بخند 

بزار خاطره خوبی از این روز قشنگ داشته باشی😍

فقط حواست باشه هر چی عرفی داره مواظب قواعد باش 

مثل این دخترای امروزی تو عقد وا ندی چون تا زیر یک سقف نرفتین برای شناخت بیشتر با همید و در واقع هنوز یکی نشدین 

مواظب دخترونگیت باش عزیزم تا عروسی 

این یه درس از جامعه ای که توش زندگی می‌کنیم به عنوان خواهر بزرگترت میگم 

عاقبت بخیر بشید 

ببین عزیزم اول از همه برای خودت حرمت قائل باش این یه اصله که وقتی به خودت احترام گذاشتی باعث میشی دیگرون هم بااحترام باهات رفتارکنن

حالا باید چه رفتاری داشته باشی تا حرمتت حفظ بشه اینکه باهیچکس صمیمی نشی ولی بداخلاقی هم نکنی باهمه باروی گشاده سلام واحپالپرسی کن ولی خودت رو هم کوچیک نکن توهیچ مسئله ی قوم شوهر دخالت نکن ونظر نده حتی اگر نظرت رو خواستن سعی کن خیلی نرم بپیچونی تومراسمات عیادت مریض زائو چشم روشنی سعی کن همیشه مرتب و شیک حاضر باشی تا نشون بدی ازیک خانواده ی اصیل وباکمالات اومدی 

تودوران عقد سعی کن شب نمونی خونشون وکلا کنگر نخوری لنگر بندازی چون اونموقع دیگه مهمون نیستی همه ی جوانب خوب وبد خانواده جلو ی تو ظاهر میشه ودیگه تعارف ورعایتی نمیمونه وبعد ضزبه میخوری باشوهرت همیشه بااحترام صحبت کن تااونم خودش رو ملزم بدونه باهات بااحترام صحبت کنه 

نمیدونم اینا جواب سوالت هستن یانه

آها دررابطه باشوهرت سعی کن از لحظه لحظه ی این دوران لذت ببری وازالان یاد بگیر ککه باکوچکترین بهانه شاد باشی وانرژی خوب به خانواده ی جدیدت تزریق کنی که شوهرت هم متقابلا از ذوق تو به وجد بیاد وبیشتر برای شاد کردنت و شیرین کردن زندگی تلاش کنه 

آره خیلیییی بخصوص اگه عاشق باشی دور از عشقت باشی

وای دقیقاااااا چقد منی تووووو😭😂

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر