یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ما محیط خونمون جالب نبود پدر مادرم مرتب دعوا داشتن و هیچوقت هیچ کس حتی مامانم حمایتم نمیکرد مثلا پشتم دربیاد بگه اره دخترمه فلان بهمان همیشه سکوت میکرد یا تایید میکرد حتی ب لحاظ ظاهری اگر کسب ایراد میگرفت منم دنبال این بودم ک یه سنگر دفاعی داشته باشم اعتماد بنفسمو جمع کنم دیده بشم و یکی دیگ این ک من تو پسرا همیشه دنبال پدر میگشتم . و در اخر انگار ک میخواستم از فضای مسخره و گیر پرتنش خونه رها بشم و متاسفانه دیگ نتونستم از این روند دربیام تا الان دوست پسر دارم ولی خداروشکر انتخابام عاقلانه تره حداقل
گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
خدا استغفرالله مگه ظالمه من برا خودم دعا میکنم چرا سر عزیزم بیاره ؟عزیزم ناراحت شدم برآن متاسفم واقع ...
نمیدونم واسه من ک ظلم کرد، از نوزادی رفتم زیر تیغ گله نکردم، فقط دوبار اونم چون خسته شده بودم از دکتر رفتن گله کردم ک خدا تنها خواهرم رو گرفت، نمیدونم گناهم تو دنیا چیبود کاین شده سرنوشتم
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
ما محیط خونمون جالب نبود پدر مادرم مرتب دعوا داشتن و هیچوقت هیچ کس حتی مامانم حمایتم نمیکرد مثلا پشت ...
مممنونم تجربه تون رو گفتید🙏
می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟ گفتی چقدر بدبختی؟؟ میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....