از خارج اومدم😅عشقماون که کباب کوبیدسمنمنظورم ابگوشته و گوشت کوبیدششما مگه نمیگید گوشت کوبیده به ا ...
درست میگی خوشگلم من اشتباه متوجه شدم مثل همه دوستان، حالا جالبه شما خودت مشکلی نداری با این قضیه ولی بعضیا دارن بقیه رو پاره میکنن بابت اینکه اشتباه متوجه شدن😐🤣😂
والا کسی نمیگه گوشت کوبیده ابگوشتی.مگهگوشت کوبیده غیر ابگوشتیم داریم.الان اسمی از کباب بردکه فکر کردین کباب هست.قبول کنید عجیبید و اطلاعات عمومیتونصفر.کلیپا رو تو اینستا میبینم میگنواقعین ؟الانبهم ثابت شد بله
داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
والا...منم روی نیمرو ابلیمو میریزم میخورم😅😅😅😅اصلا قرمه سبزیو با نون میخورم....سخت گرفتن بابا...ب ...
یه بار نیمرو با پنیر صبونه امتحان کن.
رو لقمت پنسر بزار
خیییلی حال میده
یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫