2777
2789
عنوان

گوشت کوبیده با برنج میخورید عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 49200 بازدید | 440 پست
از خارج اومدم😅عشقم‌اون که کباب کوبیدسمن‌منظورم ابگوشته و گوشت کوبیدششما مگه نمیگید گوشت کوبیده به ا ...

درست میگی خوشگلم من اشتباه متوجه شدم مثل همه دوستان، حالا جالبه شما خودت مشکلی نداری با این قضیه ولی بعضیا دارن بقیه رو پاره میکنن بابت اینکه اشتباه متوجه شدن😐🤣😂

نگفت ابگوشتی خب

والا کسی نمیگه گوشت کوبیده ابگوشتی.مگهگوشت کوبیده غیر ابگوشتیم داریم.الان اسمی از کباب بردکه فکر کردین کباب هست.قبول کنید عجیبید و اطلاعات عمومیتون‌صفر.کلیپا رو تو اینستا میبینم میگنواقعین ؟الان‌بهم ثابت شد بله

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا...منم روی نیمرو ابلیمو میریزم میخورم😅😅😅😅اصلا قرمه سبزیو با نون میخورم....سخت گرفتن بابا...ب ...

یه بار نیمرو با پنیر صبونه امتحان کن.

رو لقمت پنسر بزار

خیییلی حال میده

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
خو گوشت کوبیدس بگه چنجه خوبه؟؟😂

اینا کباب کوبیده و گوشت کوبیده رو یکی میدونن پس به استیکم میشه گفت گوشت کوبیده ها؟

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

چقدر عجیبید خب اسمش گوشت کوبیده است دیگه، واقعا عجیبه ک متوجه‌ منظورش‌ نشدید...خارجی هستید😁

خوب نزن دیگه متوجه نشدم فک کردم گوشت چرخ‌کرده منظورشه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

فکر کردن من از خارج اومدم😅

خودشون خارجی هستن😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
درست میگی خوشگلم من اشتباه متوجه شدم مثل همه دوستان، حالا جالبه شما خودت مشکلی نداری با این قضیه ولی ...

والا از اول اوناییکه اشتباه متوجه شدین اسی رو جر دادین.کامنت اول این بود تو مجالسم ندیدی حق به جانب.معلومه کیا جر خوردن.😂

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

بختیاری کوینی چه کسی چه تشی؟ زکو ولاتی؟

بختیاری اهواز 

هفت لنگم تو سی کوجی؟

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
خوب نزن دیگه متوجه نشدم فک کردم گوشت چرخ‌کرده منظورشه

خوبه استیکر خنده گذاشتم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
والا کسی نمیگه گوشت کوبیده ابگوشتی.مگهگوشت کوبیده غیر ابگوشتیم داریم.الان اسمی از کباب بردکه فکر کرد ...

انگار قصابیه

دیدی قصابی میری میگی دوکیلو گوشت ابگوشتی میخوام🤣

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

والا...منم روی نیمرو ابلیمو میریزم میخورم😅😅😅😅اصلا قرمه سبزیو با نون میخورم....سخت گرفتن بابا...ب ...

نیمرو که باآبلیمو خیلی مزه می ده منم می خورم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام