2777
2789
عنوان

کسی رو می شناسید بچه اش رو نخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 55 پست
عزیزم برید بهزیستی س پسر یا دختر سه چهار ساله درخواست بدید زود نویتتون میشه بهتره تا کلی منتظر بمون ...

رفتم گفتم فرقی نداره حتی ۵ ساله باشه یا کمتر یا بیشتر... 

گفت ۳ به بالا اصلا نداریم فعلا ثبت نام کن حداقل دو سال زمان میبره

یکی دیگه از آشناهاشون هم یه خانواده که چند تا بچه داشتن خودشون بچشون دادنمحضر هم رفتن انگارفقط خواست ...

آره... من حاضرم همه استرسش رو به جون بخرم‌.. 

کاش هیچ وقت نفهمی انتظار برای اولاد دار شدن اونم بالای ده سال چه دردیه... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رفتم گفتم فرقی نداره حتی ۵ ساله باشه یا کمتر یا بیشتر... گفت ۳ به بالا اصلا نداریم فعلا ثبت نام کن ح ...

چقدر سخت . از خدا میخوام همین ماه دامنت سبز بشه و ی فرزند سالم و صالح بهت عطا کنه 

مینیمال 
آره... من حاضرم همه استرسش رو به جون بخرم‌.. کاش هیچ وقت نفهمی انتظار برای اولاد دار شدن اونم بالای ...

من عقیده دارم همه چیز به وقتش اتفاق میفته

خدا بهتر از ما برنامه ریزی میکنه

فقط بزرگ کردن بچه نیست

خوب بزرگ کردن هم مهمه اینکه بچه قانونی بگیری زمین تا آسمون با موردی که من گفتم فرق داره

کدوم قانونی؟ بهزیستی رفتم میگه حداقل دو سال صبر کنحتیبرای بچه های معلول هم ثبت نام کردم باز خبری نش ...

اخه غیر قانونیم ممکنه درد سر شه یا بچه دزدی باشه و..

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
خانومایی که میگن رحم اجاره ای بگیر میدونید هزینه اش چقدزیاده شاید پول ندارن هزینه اشو بدن یا اونا ک ...

رحم اجاره ای رو که نمی تونم برم سمتش به دلایلی .. 

اما بهزیستی رو پیگیری کردم نشد گفت ۲ سال صبر کن.. 

یه خانواده دو قلو داشت باردار بود خانم ، قرار بود بهم بده حتی نیت کردم خونمون رو به نام دو تاشون بزنیم تا اون پدر و مادر هم خیالشون راحت بشه 

اما خانم بچه رو به ما نداد و حاضر شد سقط کنه ولی نده.. 

یک ماه پیش میشناختم یکی رو تو روستا بودن بچه هاشون زیاد بود فقیر بودن این بچه آخری رو نمی‌خواستن دنبال یکی میگشتن آدم حسابی باشه بدن بهش

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

خدا به حق فاطمه زهرا و از ته دلم

هر کسی بچه نداره به زودی دامنش

سبز بشه خیلی سخته این شرایط

باید زندگی کرد   گاه با یک گل سرخ  گاه با یک دل تنگ  گاه با سوسوی امیدی کمرنگ  

دختر عموم ای وی اف کرد دو قلو باردار شد دختراش اینقد شلوغن ماشالا الان ۴سالشونه از دستشون  بيمارستان بستری شده بود از بس شیطونی میکنن  بچه هاش  ناامید نشو شما هم بچه دار میشی